Prima Pagina aplicatii Manage your inbox – cele mai bune aplicatii de e-mail

Manage your inbox – cele mai bune aplicatii de e-mail

Manage your Inbox este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea oferindu-ne posibilitatea de a descoperi cele mai bune aplicatii pentru eMail.

De la Gmail si pana la Boxer sau Yahoo! Mail, compania Apple listeaza in aceasta sectiune o multitudine de aplicatii foarte populare, dar si foarte bine gandite, in majoritatea situatiilor ele oferind mai multe functii decat aplicatia Mail disponibila nativ in iOS.

Mai mult decat atat, unele aplicatii sunt special create pentru serviciile de email pe care le utilizam, astfel ca vorbim despre o interactiune mai buna cu acestea si posibilitatea de a trimite mai multe tipuri de fisiere, in anumite cazuri, salvarea de informatii in cloud fiind deasemenea disponibila uneori.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

Sectiunea Manage your Inbox poate fi accesata urmand acest link.

 • looper

  Outlook-up este o aplicația surprinzător de utila și ușor de folosit.

  Are inclus calendar, contacte și o secțiune de fișiere, unde apar ultimele atașamente primite pe mail.
  De aici se pot vizualiza, deschide cu orice alta aplicație sau se pot atașa la un nou mail, la fel de ușor putem include și servicii de cloud, Dropbox, Drive, etc, și încărcam fișiere pe mail direct din ele, ori link de share, ori fișierul atașat direct.

  Eu mi-am băgat contul de gmail și se sincronizează ok cu toate label-urile si calendar, dar are mici scăpări la număratul mail-urilor noi, câteodată le citesc direct din notificări și tot îmi apare badge-ul cu 1-2 necitite, trebuie sa intru în app și sa deschid fiecare mail în parte ca sa scap de badge.

 • Adrian F

  Si eu tot outlook folosesc foarte mulțumit ai uitat sa menționezi ca are si autentificare cu touch id ,gesturi swipe customizabile ,opțiunea sa primesti notificări doar pentru mailurile importante “focused mail”

 • Scaramouche

  Am testat mai multe aplicații de mail. Cel mai bun este AIRMAIL – părerea mea. Este f inteligent făcut, are o mulțime de funcționalități care efectiv m-au încântat. Merita din plin cei câțiva EUR. Eu il folosesc pe IPHONE si IPAD. In clasamentul meu, după AIRMAIL, sunt la mare distanța OUTLOOK si SPARK. Varianta gratuită cea mai buna ar fi OUTLOOK-ul.