Sondaj : Cat de des incarci iPhone ?

Autonomia bateriei iPhone a fost si va ramane una dintre marile probleme ale smartphone-ului vandut de catre cei de la Apple si asta in ciuda faptului ca modelele cu ecrane de 5.5 inch au baterii care depasesc 2700 mAh.

O data la doi ani compania Apple creste capacitatea de stocare a bateriei iPhone si imbunatateste componentele pentru a consuma mai putina energie, insa eforturile sale nu se vad chiar atat de bine in autonomia bateriei dispozitivelor noastre, dupa cum prea bine stiti.

In aceasta idee, exista persoane care isi incarca iPhone-urile de mai multe ori pe zi pentru a se bucura de functionalitatea lor, asta desi compania Apple ne spune ca terminalele lor au suficienta energie pentru a functiona intreaga zi, lucru care nu este intotdeauna adevarat.

Desi am un iPhone 6S Plus, in zilele in care trebuie sa fac drumuri prin oras, sau prin afara localitatilor, trebuie sa incarc terminalul noaptea, sau chiar pe timpul zilei, iar daca mai folosesc o aplicatie de navigatie, trebuie sa il incarc in masina, altfel se inchide.

Bateria iPhone este departe de a fi satisfacatoare, iar in aceasta idee sunt curios cat de des va incarcati voi iPhone-urile ?