iPhone 7 va fi prezentat pe 12 septembrie

iPhone 7 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre Apple, cei din Cupertino urmand a dezvalui terminalul lumii intregi inainte de o lansare ce ar putea avea loc doua saptamani mai tarziu.

iPhone 7 va fi prezentat pe 12 septembrie, conform unor informatii aparute in cursul acestei nopti, celebrul leakster EvLeaks anuntand ca Apple planuieste sa isi prezinte noul terminal in saptamana 12 – 18 septembrie, prima zi din saptamana fiind intotdeauna aleasa de catre cei din Cupertino pentru prezentari.

In general compania Apple prefera sa-si prezinte noile modele ale iPhone la mijlocul lunii septembrie, asa ca este logic sa credem ca prezentarea iPhone 7 din 12 septembrie este reala, mai ales ca inceputul lunii este rezervat altor evenimente din lumea mobila, cei de la Apple incercand sa se distanteze de ele.

Pana in momentul de fata, aceasta este singura confirmare a faptului ca iPhone 7 va fi prezentat pe 12 septembrie, insa dupa aparitia acestei informatii este foarte posibil ca si alte surse sa confirme aceasta data, insa simpla afirmatie a lui Evan Blass este suficient de credibila pentru a stabili acea data ca fiind sigura pentru conferinta.

Prezentarea iPhone 7 pe 12 septembrie

Daca iPhone 7 va fi prezentat intr-adevar pe 12 septembrie, atunci luna viitoare vom afla alte informatii la fel de credibile si de la alti jurnalisti americani, iar compania Apple va trimite atunci si primele invitatii pentru evenimentul care va fi cel mai probaibl organizat in San Francisco, sau chiar in Cupertino.

Mai mult decat atat, ne asteptam in perioada urmatoare sa confirme indirect si surse din cadrul operatorilor de telefonie mobila ca iPhone 7 va fi prezentat pe 12 septembrie, acestia primind in general in avans informatii cu privire la aparitia noilor modele de smartphone-uri ale companiei Apple.

https://twitter.com/evleaks/status/756708040150249472

Daca Apple este intr-adevar hotarata acum sa prezinte iPhone 7 in 12 septembrie, atunci este clar ca toate detaliile dispozitivului au fost deja stabilite si ca productia de masa urmeaza sa inceapa in perioada imediat urmatoare in fabricile partenerilor asiatici, deci ne putem astepta la noi detalii cu privire la viitoarele terminale.

Anul trecut compania Apple a ales o data similara pentru a prezenta iPhone 6S, iar in anii trecut datele au fost apropiate de aceasta, asa ca prezentarea iPhone 7 din 12 septembrie pare a fi cat se poate de credibila, cel putin pana cand apar noi detalii ce ar putea da totul peste cap.

Ce aduce nou ?

prezentare iphone 7 12 septembrie

Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 7 nu va avea un design nou, asa ca la prezentarea din 12 septembrie veti vedea un dispozitiv care seamana foarte bine cu iPhone 6S, dar are o serie de schimbari interne pe care cei de la Apple le ofera pentru noi in ideea de a ne convinge sa-i cumparam noul smartphone.

Vorbim intai despre camere mai bune, mai exact o camera noua si mai mare pentru iPhone 7, dar si despre o camera duala pentru iPhone 7 Plus, ele urmand a ne permite sa inregistram poze si clipuri video de calitate mult mai buna decat cea oferita in momentul de fata de catre componentele existente in terminale.

Baterii mai mari, atat pentru iPhone 7, cat si pentru iPhone 7 Plus, bateria iPhone 7 urmand a avea 1960 mAh, aceata fiind cu 250 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S, insa si bateria iPhone 7 Plus ar putea avea o capacitate mult mai mare pentru a ne oferi o perioada de utilizare mai indelungata.

In ceea ce priveste portul audio de 3.5mm, compania Apple il va elimina si va oferi un adaptor special in cutia iPhone 7 pentru a permite conectarea vechilor tipuri de casti la dispozitivul sau, aceasta schimbare urmand a oferi suport pentru accesoriile ce functioneaza in baza acestui standard.

Eliminarea portului audio va aduce si un al doilea difuzor, acesta putand fi configurat pentru a reda sunet stereo pentru utilizatori, aceasta fiind o premiera pentru linia de smartphone-uri ale companiei Apple, foarte multa lume fiind extrem de interesata sa beneficieze de o asemenea functionalitate in dispozitive.

Pentru ca vorbim despre schimbari, Apple va implementa si un buton Home 3D Touch in locul celui clasic, astfel ca vom aplica presiune mare sau mica pe el pentru a controla sistemul de operare, acesta urmand a vibra pentru a simula folosirea butonului clasic, schimbarea fiind una enorma pentru Apple.

In final, iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba 3 GB RAM in al sau chip A10, cantitatea suplimentara fiind necesara pentru camera duala, aceasta avnad nevoie de putere de procesare mai mare pentru a reda continutul care este inregistrat de catre utilizatori, insa iPhone 7 nu va beneficia de aceste componente, asa ca nu va asteptati la acest lucru.