iOS 9 este instalat pe 86% dintre iDevice-uri

iOS 9 este in momentul de fata instalat pe 86% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga, sistemul de operare al celor din Cupertino ajungand in acest punct la peste 10 luni din momentul lansarii initiale, rata de adoptie fiind destul de normala pentru cei din Cupertino.

Problema pentru Apple este ca in ultimele doua luni, rata de adoptie a iOS 9 a crescut cu doar 2%, semn ca mai toti dintre cei care au iDevice-uri de ceva vreme si au dorit sa instaleze iOS 9, au facut-o deja, diferenta venind din terminalele vandute de catre compania Apple in diverse piete de pe glob.

Anul trecut Apple a avut foarte multe probleme in a convinge clientii sa instaleze cele mai recente versiuni ale iOS 8, iar foarte multa lume s-a uitat cu atentie la modul in care va evolua iOS 9, pana acum acesta avand o rata de adoptie mai mult decat buna, asta in conditiile in care Apple nu l-a fortat pe clienti.

Pana in septembrie exista sansa ca rata de adoptie a iOS 9 sa ajunga aproape de 90%, insa e putin probabil sa atinga aceasta cifra avand in vedere ca nu se preconizeaza lansarea vreunei noi actualizari pentru iOS 9, cel putin in baza informatiilor care exista pana in momentul de fata.

ios 9 la 86 procente