Apple va lansa o noua aplicatie pentru Apple TV 4

Compania Apple organizeaza o conferinta in cursul serii de maine pentru a prezenta trei noi modele ale MacBook, insa separat de ele va prezenta inclusiv o aplicatie noua. Vorbim despre o noua aplicatie pentru Apple TV prin care cei din Cupertino le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a urmari emisiuni TV personalizate recomandate de catre angajatii Apple.

Denumirea noii aplicatii nu a fost deocamdata dezvaluita, insa ea urmeaza ca ne faca recomandarile in baza abonamentelor media existente in iTune Store si a cautarilor pe care le facem. Practic, Apple ne analizeaza activitatea in magazinul sau si ne face recomandari personalizate pentru emisiuni TV, dar asta doar daca folositi Apple TV 4 cu un iTunes Store care are filme si seriale TV.

In interiorul companiei Apple, aceasta noua aplicatie are denumirea Watch List, dar numele oficial va fi diferit in urma prezentarii de maine. Zvonuri privind dezvoltarea acestei aplicatii au inceput acum cateva luni, iar procesul sau de dezvoltare a ajuns intr-un final in punctul in care ea este pregatita pentru a fi oferita oficial.

Desi aceasta aplicatie noua va ofera mai multe motivatii pentru a cumpara Apple TV 4 pentru multi clienti ai Apple, pentru Romania ea va fi in continuare complet inutila. Din pacate in tara noastra Apple nu distribuie filme sau seriale TV, asa ca nu putem beneficia de pe urma unor functii de acest gen, din pacate.

aplicatie-apple-tv-4