Prima Pagina Microsoft Surface Book i7 a fost lansat de Microsoft

Surface Book i7 a fost lansat de Microsoft

Surface Book i7 a fost lansat oficial de catre Microsoft cu autonomie de 16 ore pentru baterie si pret de vanzare de 2399 dolari.

In cursul acestei zile compania Microsoft a anuntat oficial lansarea Surface Book i7, un nou laptop 2 in 1 care vine cu hardware imbunatatit si o baterie de pana la 16 ore. Conform companiei Microsoft, Surface Book i7 are o baterie de capacitate cu 30% mai mare decat cea integrata in modelul anterior, deci vorbim despre o crestere mare a autonomiei.

Conform celor de la Microsoft, Surface Book i7 are implementat cele mai noi procesoare Inte i7 disponibile pe piata, dar si o placa grafica suficient de potenta pentru gameri. Mai exact, noua placa grafica din Surface Book i7 are putere de procesare dubla fata de cea implementata in modelul anterior, deci vorbim despre o imbunatatire majora din acest punct de vedere.

Cei de la Microsoft nu au anuntat clar specificatiile Surface Book i7, insa vorbim despre un laptop convertibil extrem de puternic pentru segmentul sau. Desigur ca ecranul Surface Book i7 poate fi detasat de carcasa, compania Microsoft creand un sistem special de prindere, acesta permitand intoarcerea ecranului cu spatele spre tastatura.

Desi Surface Book i7 se anunta a fi un laptop foarte interesant, problema este ca el are un pret de vanzare de 2400 de dolari in versiunea cea mai ieftina. Aici practic intra in concurenta directa cu MacBook Pro, iar Microsoft avea nevoie de ceva mai ieftin pentru a putea convinge oamenii interesati sa cumpere un laptop premium.

Surface Book i7 va fi lansat in cursul lunii viitoare de catre compania Microsoft, insa ramane de vazut in ce tari va fi disponibil pentru achizitie de la bun inceput.

 • Srb Srb

  asta e aceeasi prostie cu alta palarie…interesant probabil ca alternativa la wacom este surface studio

 • V.P

  Ce bine arata .

 • Narcis

  Adica procesoru este in partea cu tastatura si nu beneficiezi de el daca il folosesti ca tableta? Sau nu se poate folosi fara tastatura? Asta inteleg din video

 • Aitistic Media

  La banii ăștia aș lua un Macbook Pro fără să mă gândesc o secundă.

 • Ionel Aviatorul

  Bai nu arata rau de loc… dar Mac-ul e Mac… 🙂

 • Cristi

  Microsoft a rupt in seara asta!! E trending si pe Tewitter, au aparut articole care lauda inovațiile prezentate de Microsoft, iar oamenii au reacționat cu entuziasm. Au fost prezentate multe lucuri interesante! Se cam inversează roata, iar Apple ar face bine sa reacționeze curand, altfel pierderea in care se afla va fi doar începutul.

 • Mihai

  Foarte tare, arată nemaipomenit de bine. La ce hardware are, merită banii ceruți.

 • cdaryus

  Cine a mușcat din măr , orice produs mai bun i-ai arăta , tot vrea mărul :))) o zic la modul general …

 • Mircea Radulescu

  Cât să mai tragă și Cook de produsele astea ?! Unde ești tu Steve ?

 • Mircea Radulescu

  Da, dar nu îți permiți să stai pe loc în vremurile astea. Concurența e mult mai mare decât în vremea lui Steve, iar Cook și Ive decorează brazi.