Ce poti juca pe un MacBook Pro de 4300 de dolari

Noul MacBook Pro cu Touch Bar nu a fost gandit pentru a fi folosit de catre gameri, insa componentele sale interne sunt suficient de puternice pentru a rula o varietate de jocuri. Cineva s-a gandit sa cumpere versiunea cea mai scumpa a MacBook Pro, care include cele mai bune componente, costul sau final fiind de 4300 de dolari.

Cu un MacBook Pro atat de scump, in clipul video de mai jos putem vedea si ce fel de jocuri pot fi rulate pe laptop-ul care este ridicol de scump in momentul de fata. Vorbim despre un laptop care are un pret ridicol de mare, care care totusi este capabil sa ruleze cele mai noi jocuri lansate pe pietele globale in ultimele luni de zile.

Battelfield 1, GTA V, dar si cele mai recente versiuni ale Tom Raider sau The Witcher sunt prezentate in acest clip video, insa teoretic laptop-ul poate rula cam orice fel de joc. Desigur ca a fost necesara instalarea Windows 10.1 pe laptop deoarece jocurile nu sunt in totalitate compatibile cu macOS, asa ca aici Apple are un mare dezavantaj.

Totusi, este bine sa vedem ca in ciuda pretului foarte mare al MacBook Pro, exista jocuri care pot fi rulate fara probleme pe el, altfel Apple ar fi stat in mijlocul altui scandal.