AirPods au fost lansate, iata cand vor fi livrate

AirPods vor fi livrate catre clientii din SUA pana 22 decembrie de catre compania Apple, cei din Cupertino anuntand intr-un final data la care castile vor ajunge la clientii din propria tara. Astazi Apple a publicat in Apple Store Online informatii privind data la care castile AirPods comandate, incepand de astazi, vor fi livrate catre clientii, produsul fiind in sfarsit disponibil.

Practic, AirPods au fost lansate oficial astazi de catre compania Apple, insa comenzile plasate de catre clienti vor fi livrate abia pana in maxim 22 decembrie in SUA. Cei de la Apple nu spun cate unitati au disponibile pentru cei interesati, deci data de livrare pentru AirPods ar putea creste si ar putea depasi perioada Craciunului, avand in vedere cererea foarte mare.

Daca in SUA livrarile au loc pana in 22 decembrie, in Europa ele par sa aiba ca data maxima de livrare data de 20 decembrie, dar asta difera si in functie de cerere. In SUA AirPods au un pret de vanzare de 159 de dolari, in timp ce in Europa ele costa 179 de dolari, deci sunt mai scumpe, asa cum ii place companiei Apple sa faca cu clientii sai fideli.

In Romania deocamdata nu puteti comanda AirPods si nici nu cred ca vor ajunge la vreun magazin pana in ziua de Craciun, dar teoretic orice ar fi posibil. Acestea fiind spuse, daca locuiti in afara tarii, puteti comanda AirPods chiar incepand de astazi, iar livrarea ar trebui sa aiba loc pana de Craciun.

UPDATE: Stocurile au inceput deja sa se epuzieze, termenele de livrare trecand de Craciun.

airpods-livrare-20-decembrie