Samsung Galaxy S8 – asa arata in prima imagine reala

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o prima imagine reala impreauna cu specificatiile, pretul si detaliile privind lansarea din 21 aprilie.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o prima imagine reala publicata de catre o sursa a carei credibilitate nu paote fi pusa la indoiala, avand in vedere numeroasele leak-uri publicate. Vorbim despre celebul evleaks, el publicand imaginea cu Samsung Galaxy S8 ce va avea un eran de 6.2 inch, acest dispozitiv putand purta denumirea Plus dupa lansare.

Prima imagine reala a Samsung Galaxy S8 vine si cu detalii privind specificatiile tehnice, terminalul urmand a avea ecrane AMOLED cu diagonala de 5.8 inch si 6.2 inch. Ele vor avea rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, ecranul Samsung Galaxy S8 urmand a acoperi 83% din carcasa, iar Samsung va oferi un screen ratio de 18.5:9 pentru terminale.

Separat, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa functioneze in baza unor chip-uri Snapdragon 825 si Exynos, ambele urmand a fi produse folosind un proces de fabricatie de 10nm. Per total, procesoarele din Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie cu 11% mai rapide decat cele din Samsung Galaxy S7, performantele grafice urmand a creste cu 23%, in timp ce eficienta energetica va creste cu 20%.

Samsung Galaxy S8 – asa arata in prima imagine reala

In ceea ce priveste bateriile, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba baterii de 3000 mAh si 3500 mAh pentru cele doua modele, insa Samsung va oferi doar 4 GB RAM. Totusi, Samsung Galaxy S8 va fi disponibil in versiuni cu minim 64 GB spatiu de stocare, deci pretul de vanzare va fi mai mare, dar macar va exista un port USB-C si unul audio de 3.5mm.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba si difuzoare setereo, insa ele vor fi disponibile in partea inferioara a carcasei, langa conectori. Trecand la camera principala, Samsung Galaxy S8 va avea una de 12 megapixeli, cea frontala urmand a avea 8 megapixeli, ambele cu f/1.7 si imbunatatiri ale rezolutiei fata de Galaxy S7, un sistem de recunoastere a obiectelor din jur fiind deasemenea integrat.

Samsung Galaxy S8 nu va avea buton Home integrat, multumita ecranului de dimensiune mai mare, asa ca in carcasa va fi plasat cititorul de amprente, in timp ce un iris scanner frontal va fi deasemenea disponibil. Functia DeX a Samsung Galaxy S8 este din nou confirmata, ea urmand a permite folosirea terminalului ca si calculator.

Prezentarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe 29 martie, asa cum ni s-a mai spus, lansarea fiind programata pentru 21 aprilie, insa ambele modele ale Samsung Galaxy S8 vor fi cu 100 de euro mai scumpe decat predecesoarele, deci vor costa minim 800 euro.

samsung-galaxy-s8-arata