Samsung Galaxy S8 – asa va arata noul smartphone

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi intr-o imagine concept care incearca sa ne arate design-ul final ales de catre Samsung pentru terminal.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o imagine concept care are menirea de a ne dezvalui la calitate buna design-ul pe care noul smartphone il va avea. Imaginea acestui Samsung Galaxy S8 este creata avand la baza zvonuri lansate in ultimele luni, dar si o imagine cu un terminal real, dar care avea o calitate foarte proasta, asa cum e intampla in general cu aceste imagini.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, Samsung Galaxy S8 are un ecran care acopera aproape intregul panou frontal al smartphone-ului. Butonul Home a disparut si cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8 a fost mutat in carcasa, langa camera principala, decizia in sine fiind una proasta, din punctul meu de vedere.

Totusi, puteti vedea in imagine ca acest Samsung Galaxy S8 are si acel buton care permite activarea rapida a asistentului personal Bixby ce urmeaza sa fie lansat de Samsung. Acest asistent pentru Samsung Galaxy S8 este bazat pe inteligenta artificiala si a fost dezvoltat de catre cei care au creat asistentul personal Siri pentru iPhone.

Samsung Galaxy S8 – asa va arata noul smartphone

Samsung Galaxy S8 nu va avea un design cu mult modificat fata de cel al seriei anterioare, sau cel putin asta ne-a aratat prima iamgine cu noul terminal. Exceptand panoul frontal in care avem un ecran mai mare si cititorul de amprente integrat in carcasa, schimbari substantiale de design pentru Samsung Galaxy S8 nu vor exista.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 avea inclusiv un port audio de 3.5mm pentru ascultarea de muzica, dar Samsung va integra si un al doilea difuzor la baza sa. Dimensiunile Samsung Galaxy S8 ar urma sa ramana relativ similare cu cele ale seriei anterioare, in timp ce pentru Samsung Galaxy S8 Plus vorbim despre dimensiuni mult mai mari.

Desi schimbarile de design pentru Samsung Galaxy S8 nu vor fi colosale, ele vor fi suficient de mari pentru a da senzatia unui produs nou si sunt oricum mai mult decat ceea ce a oferi Apple in ultimii 3 ani. In baza a ceea ce am vazut pana acum, Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie un smartphone elegant, cu un design premium, care va concura foarte bine cu iPhone 7.

samsung-galaxy-s8-arata-design