Mevics, dispozitivul portabil ce monitorizeaza activitatea cerebrala

Unul dintre cele mai infloritoare sectoare din ultimii ani este dispozitivul portabil, gadgetul care are ca scop sa ne ajute sa devenim mai activi si sa ne controlam starea sanatatii.

 In ciuda popularitatii unora dintre ele, exista multe alte alternative care pot atrage atentia mai multor persoane. Acesta este cazul lui Mevics, un dispozitiv portabil care se ocupa de controlul posturii noastre, a activitatii fizice dar si mentale.

Designul Mevics, isi propune sa treacă neobservat. Chiar si asa, este important sa retineti ca aceasta capsula mica asezata pe haine este conectata la un dispozitiv ascuns sub haine. Scopul lui Mevics este sa demonstreze cat de usor este sa mentineți un stil de viata sanatos si sa ramaneti in forma. Pentru aceasta, suportul portabil asigură mentinerea unei pozitii corecte si a respiratiei. In general, am putea spune ca acesta este un produs interesant atat pentru sportivi,cat si pentru noi ceilalti.

In plus de toate cele mentionate mai sus Mevics este, de asemenea, capabil sa pastreze o evidenta completa a activitatii noastre prin mssurarea pasilor pe care i-am facut, distanta parcursa si caloriile arse pe timpul zilei. O alta utilitate a acestui dispozitiv, il reprezinta ajutorul pentru cei mici. Ii ajuta sa se obisnuiasca sa stea bine si sa evite problemele de spate, aparute ulterior. Desigur, Mevics este pe deplin compatibil cu smartphone-ul nostru, de unde putem consulta toate informayiile colectate.

In acest moment nu putem nega ca este un dispozitiv destul de interesant, desi in prezent nu este comercializat.