Samsung Galaxy S8 si Dezorganizarea Samsung

Samsung Galaxy S8 nu are asistentul personal Bixby, iar marea problema este legata de dezorganizarea companiei Samsung si problemele de comunicare ale inginerilor.

Samsung Galaxy S8 si o functie ratata demonstreaza din nou cat de dezorganizata este compania Samsung si cate probleme exista in interiorul sau in momentul de fata. Stiti deja de ceva vreme ca asistentul personal Bixby pentru Samsung Galaxy S8 nu a fost lansat decat in Coreea de Sud deoarece Samsung nu a reusit sa dezvolte cum trebuie recunoasterea limbii engleze.

Samsung si-a incalcat deja promisiunea facuta fata de clientii Samsung Galaxy S8 care asteapta Bixby, el trebuind sa fie lansat luna trecuta in SUA. Desigur ca acest lucru nu s-a intamplat, iar multi clienti ai Samsung Galaxy S8 se intreaba acum daca nu cumva au facut, din nou, o greseala in a crede promisiunile companiei Samsung, dupa problemele cu Samsung Galaxy Note 7.

La baza problemelor pe care Samsung le are cu dezvoltarea Bixby pentru Samsung Galaxy S8 sta faptul ca nu exista suficiente date pentru companie in ideea de a-si dezvolta software-ul Bixby a fost lansat in versiune beta in SUA acum cateva saptamani, dar utilizatorii Samsung Galaxy S8 nu se grabesc sa-l incerce, iar Samsung nu are de unde prelua date pentru a-l imbunatati.

Samsung Galaxy S8 si dezorganizarea Samsung

La toate aceste probleme pentru dezvoltarea Bixby pentru Samsung Galaxy S8 contribuie si faptul ca inginerii companiei Samsung au dificultati in a comunica. Echipele de ingineri din Coreea de Sud trebuie sa comunice in mod constant cu cele din SUA pentru a dezvolta Bixby pentru Samsung Galaxy S8, dar se pare ca ele nu prea reusesc sa faca asta in mod eficient.

Eficienta este afectata de distanta mare dintre birourile inginerilor, dar si de faptul ca inginerii din Coreea de Sud nu par sa inteleaga prea bine engleza, iar clientii Samsung Galaxy S8 pierd cel mai mult. Nu stiu in ce masura se astepta Samsung ca ai sai ingineri sa nu se inteleaga prea bine, nici macar in limba engleza, dar acest lucru afecteaza serios dezvoltarea Bixby si implicit evolutia Samsung Galaxy S8.

“Developing Bixby in other languages is taking more time than we expected mainly because of the lack of the accumulation of big data. Many engineers in the US are making full efforts to develop the English version. But, (due to geographical and language barriers) their frequent reports to and communication with the management located in Korea makes the progress much slower than developing the Korean version here.”

samsung galaxy s8 dezorganizarea bixby

Spre deosebire de compania Apple, cei de la Samsung fac in mod constant promisiuni pe care nu le pot indeplini, iar cu Samsung Galaxy S8 ar putea supara multa lume. Bixby a fost un punct central in promovarea Samsung Galaxy S8, insa lipsa functiilor sale pentru toata lumea in afara Coreei de Sud este o noua dovada a faptului ca Samsung ar face orice pentru vanzari, mai putin sa se comporte corect.

Acestea fiind spuse, daca va veti gandi in viitor sa cumparati un smartphone ca Samsung Galaxy S8, trebuie sa aveti in vedere ca orice nu este oferit din start, ar putea ajunge foarte greu, sau deloc.