Produsele Microsoft Surface NU sunt Recomandate pentru Cumparare

Produsele Microsoft Surface nu mai sunt recomandate pentru cumparare de catre o celebra publicatie americana specializata pe review-urile pentru produse electronice. Consumer Reports este numele acestei publicatii, iar astazi ea a anuntat ca produsele din seria Microsoft Surface nu merita cumparate pentru ca se strica mai des decat produsele similare vandute de catre alte companii.

Vorbim aici despre tabletele si laptop-urile din seria Microsoft Surface, acestea stricandu-se mult mai des decat produsele altor brand-uri in primii 2 ani dupa achizitie. Conform celor care au realizat studiul, analizand 90.000 de posesori de tablete si laptop-uri, 25% dintre cei care detin un produs Microsoft Surface sustin ca au intampinat probleme de functionare in primii 2 ani de la achizitie.

Produsele Microsoft Surface NU sunt recomandate pentru cumparare

produsele microsoft surface nu sunt recomandate pentru cumparare

Produsele Microsoft Surface intampina probleme precum : inchiderile subite, blocaje in timpul folosirii obisnuite, dar si refuzul ecranelor tactile de a mai raspunde la atingeri. Practic, vorbim despre probleme relativ obisnuite pentru produsele electronice, insa in cazul celor Microsoft Surface rata de stricare este mai mare decat in altor brand-uri si mai mult decat dubla fata de cea inregistrata de catre Apple.

Desigur ca Microsoft a afirmat ca acest studiu nu are vreo legatura cu realitatea si ca produsele din seria Microsoft Surface sunt foarte bune si nu se strica atat de des. Realitatea si adevarul sunt, ca de obicei, undeva la mijloc, asa ca ramane ca fiecare client in parte sa isi spuna povestea, iar cand se vor aduna suficient de multe marturii, vom sti mai bine cine minte in aceasta situatie.

“The breakage rate for Microsoft Surface devices is significantly worse than for other manufacturers’ laptops and tablets. If you are very concerned about how long your products are going to last, it might be better for you to go with a brand that has a higher predicted reliability.”