iPhone 8 – Data Prezentarii Programata de Apple

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie conform unei celebre publicatii americane, aceasta confirmand faptul ca Apple a stabilit data in programul sau.

iPhone 8 are data prezentarii programata deja de catre compania Apple, conform uneia dintre cele mai prestigioase publicaiti americane ale momentului. Saptamana trecuta a fost zvonita pentru prima oara data la care iPhone 8 ar urma sa fie prezentat de catre compania Apple, iar acum cei de la Wall Street Journal confirma din nou faptul ca Apple a facut deja programarile necesare pentru a prezenta iPhone 8 pe 12 septembrie.

iPhone 8 ar urma sa fie prezentat de catre compania Apple in noul sau campus numit Apple Park, dar asta numai daca el va fi finalizat pana pe 12 septembrie. Apple construieste un amfiteatru numit Steve Jobs si ar dori sa prezinte iPhone 8 lumii intregi pe data de 12 septembrie din acea locatie, insa ea nu este “batuta in cuie” deocamdata pentru ca nu se stie daca Apple Park va fi finalizat in urmatoarele doua saptamani.

iPhone 8 ar fi avut data de prezentare anuntata de catre compania Apple operatorilor de telefonie mobila din Franta in cursul saptamanii trecute, lucru foarte usor de crezut. N-ar fi neobisnuit ca Apple sa fi anuntat inclusiv operatorii de telefonie mobila din SUA saptamana aceasta in legatura cu data de prezentare a iPhone 8, iar asa avem confirmarea celui mai asteptat eveniment al toamnei in lumea Apple.

iPhone 8 – data prezentarii programata de Apple

iphone 8 data prezentarii programata apple

iPhone 8 prezentat de catre compania Apple pe data de 12 septembrie ar urma sa fie lansat oficial pe data de 22 septembrie, conform unei varietati de surse. O lansare a iPhone 8 la 10 zile din momentul prezentarii ar fi un lucru perfect normal, mai ales ca exact la fel s-a intamplat si cu modelele de terminale iPhone pe care compania Apple le-a lansat in ultimii ani pe pietele globale.

iPhone 8 ar putea fi prezentat in premiera in Apple Park dupa ce in anii trecuti cei de la Apple au inchiriat diverse locatii pentru a-si prezenta noile modele ale iPhone. In data de 12 septembrie am putea vedea iPhone 8 prezentat in San Francisco, San Jose, sau cine stie ce alta locatie mai poate inchiria compania Apple pentru a arata lumii intregi versiunea aniversara a iPhone la 10 ani de la apritia primului telefon din serie.

“Apple Inc. has scheduled a product announcement event on Sept. 12, according to people briefed on its plans, reinforcing expectations that the technology giant will release new iPhones and a smartwatch well ahead of the holiday shopping season. The company is expected to unveil three iPhones, according to other people familiar with its plans. Those include a showcase iPhone to mark the product’s 10th anniversary that is larger and…”

iPhone 8 este cel mai asteptat smartphone al toamnei pentru ca vorbim despre un telefon care va aduce extrem de multe schimbari pentru fanii Apple. Nu vorbim despre schimbari revolutionare pentru intreaga industrie a telefoanelor mobile, ci doar pentru seria de produse ale Apple, iPhone 8 fiind pregatit pentru a ajunge pe piata la preturi care depasesc 1000 de dolari, sau euro, spre nemultumirea multora.