iPhone 8 – Poti Folosi Husele iPhone 7 cu el ?

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au dimensiuni extrem de apropiate de cele ale seriei iPhone 7, deci unele huse si carcase ar putea fi compatibile intre modele.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate aseara de catre compania Apple si au o carcasa din sticla implementata, deci teoretic vorbim despre o schimbare destul de mare de design pentru ele. Cei de la Apple au incercat sa ofere in iPhone 8 si iPhone 8 Plus imbunatatiri suficient de mari pentru a convinge lumea ca saltul peste seria iPhone 7S merita facut anul acesta, dar asta ramane sa aflam luna aceasta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vin totusi cu o carcasa din sticla si dimensiuni usor diferite fata de seria iPhone 7 lansata anul trecut, asa ca multi utilizatori se intreaba daca husele si carcasele se vor potrivi intre telefoane. Ei bine, raspunsul este unul pozitiv, deoarece iPhone 8 si iPhone 8 Plus au specificatii foarte similare cu cele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste dimensiunile, deci accesoriile se vor potrivi.

iPhone 8 – Poti Folosi Husele iPhone 7 cu el ?

iPhone 8 este cu 0.1mm mai inalt, 0.2mm mai lat si 0.2mm mai gros decat iPhone 7, deci teoretic multe dintre accesorii ar trebui sa se potriveasca fara probleme. E posibil ca unele carcase din plastic dur sa refuze sa se potriveasca intre iPhone 8 si iPhone 7, dar cazurile vor fi foarte putine, iar ele vor avea in principal legatura cu grosimea telefoanelor, care este usor mai mare in cazul noului model de iPhone.

iPhone 8 Plus este cu 0.2mm mai inalt, 0.2mm mai lat si 0.2mm mai gros decat iPhone 7 Plus, deci situatia va fi identica si in cazul acestui model. Nu prea aveti ce sa faceti decat sa incercati sa folositi vechile accesorii cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a vedea daca se potrivesc, iar in caz contrar sa incercati sa le inlocuiti cu altele facute special pentru noile modele ale iPhone anuntate ieri de catre Apple.

iPhone 8 Husele iPhone 7