Apple a Concediat Inginerul care ne-a Aratat iPhone X

Apple a concediat inginerul a carui fiica a filmat iPhone X in interiorul Apple Campus inaintea lansarii oficiale a telefonului mobil.

Saptamana aceasta un clip video publicat pe internet ne arata iPhone X filmat in interiorul Apple Campus, in timp ce era folosit de fiica unui angajat Apple. Inregistrarea a fost facuta in data de 15 septembrie, angajatul Apple invitandu-si familia in Apple Campus pentru un pranz, iar fiica sa s-a filmat in timp ce utiliza iPhone X.

Clipul video a ajuns in lumea intreaga pentru ca ne arata iPhone X in utilizare de catre fiica unui angajat care chiar a lucrat la dezvoltarea telefonului. Clipul video arata iPhone X cu aplicatii deschise, cu gesturi folosite pentru control si multe altele, insa celor de la Apple nu le-a placut asta.

Cei de la Apple au fost atat de suparati din cauza acestui clip video incat au decis sa-l concedieze pe angajatul a carui fiica s-a filmat folosind iPhone X. Desi inregistrarea a fost facuta in 15 septembrie si publicata o luna mai tarziu, dupa ce toata lumea stia totul despre iPhone X, Apple tot l-a conediat pe angajat.

Se pare ca in acel clip video au fost filmate coduri QR speciale pentru angajati, dar si nume de cod pentru produse inca nelansate. Fiica angajatului a deschis aplicatia Notes din acel iPhone X unde erau acele informatii, iar Apple l-a concediat pe inginer pentru ca a permis dezvaluirea acestor informatii.

Practic era de asteptat ca inginerul sa fie concediat de catre Apple dupa cea a permis filmarea iPhone X in Apple Campus si probabil se astepta la asta, dar poate ca totul a fost facut cu un scop, fiica sa devenind o mica vedeta pe YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=XQzGKwjr_js