iPhone X Video ni-l Arata din Apple Campus

iPhone X video ne arata noul telefon al companiei Apple in plina utilizare in cadrul Apple Campus de catre fiica unui angajat care il avea pentru testare.

iPhone X apare astazi intr-un nou clip video care ne arata telefonul celor de la Apple in plin proces de utilizare in cadrul Apple Campus, unde un tata si-a dus fiica pentru un pranz luat la cafeneaua sediului in care lucreaza zeci de mii de persoane la noi produse Apple si nu numai.

Tatal vloggeritei care a filmat clipul de mai jos in data de 15 septembrie este una dintre putinele persoane care a avut ocazia de a testa noul telefon inaintea lansarii oficiale, iar mai jos il putem vedea folosit in cateva ipostaze importante, de la Apple Pay si pana la inregistrarea de imagini.

iPhone X a fost deasemenea prezentat presei de catre compania Apple in data de 12 septembrie, insa de fiecare data cand apar asemenea imagini noi toata lumea cauta sa vada cum arata noul telefon, care a nu a mai fost prezentat de cineva intre timp, dar care va fi lansat in curand.

iPhone X video filmat in interiorul Apple Campus

https://youtu.be/O1EpT41QAOw?t=2m31s