iPhone X – Face ID functioneaza cu Telefonul Inclinat ?

iPhone X are Face ID gandit intr-un asa mod incat recunoasterea faciala sa fie facuta de catre telefon in anumite conditii de utilizare obisnuita.

iPhone X vine cu Face ID, un nou sistem de recunoastere faciala pe care compania Apple l-a implementat special pentru a ne convinge sa lasam Touch ID in urma, dar pentru unii asta ar putea fi greu. Ieri un utilizator al iDevice.ro m-a intrebat daca Face ID functioneaza si atunci cand telefonul este inclinat, Touch ID putand fi utilizat fara probleme in aceste conditii, insa Face ID nu este chiar atat de versatil pe iPhone X.

iPhone X va refuza sa faca recunoasterea faciala prin Face ID daca telefonul este inclinat, sau chiar daca il tinem cu susul in jos. camera TrueDepth din iPhone X refuza sa porneasca recunoasterea faciala prin Face ID pana in momentul in care telefonul este plasat intr-o anumita pozitie, astfel ca daca il folositi la volan pe post de GPS, iar la un moment dat se blocheaza dintr-un motiv, sau altul, nu-l puteti debloca inclinat.

Acesta este un neajuns in comparatie cu Touch ID, iar asta pentru ca amprenta este citita indiferent cum tinem telefonul, insa Face ID refuza sa functioneze in aceste conditii. Compania Apple nu a explicat acest lucru atunci cand a lansat iPhone X, insa este bine de stiut ca Face ID functioneaza numai in situatia in care tinem telefonul drept in fata fetei noastre, deci acum stiti in ce conditii trebuie sa il folositi in mod corect.

iPhone X Face ID inclinat