iPhone X UMILESTE Galaxy Note 8 in Performante

iPhone X umileste Samsung Galaxy Note 8 in performante, telefonul celor de la Apple avand un rezultat mai bun in performantele zilnice, in anumite conditii.

iPhone X umileste Samsung Galaxy Note 8 in primul test de performante, aratand ca are totusi capacitatea de a mentine “evolutiile” bune ale telefoanelor anterioare. iPhone X, exact precum modelele anterioare ale iPhone, intrece Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste deschiderea jocurilor, iar asta pentru ca hardware-ul sau superior este atat de puternic incat poate face fata oricarei provocari.

iPhone X obtine totusi victoria multumita rapiditatii cu care proceseaza clipuri video 4K, aici Samsung Galaxy Note 8 avand nevoie de o perioada foarte mare de timp pentru a realiza asta. Diferenta dintre iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 se dovedeste a fi in final de peste 2 minute in test, iar asta din cauza duratei foarte lungi necesare pentru a se face procesarea clipului video 4K, aici avand probleme multe telefoane Android.

iPhone X arata totusi ca are aceleasi probleme cu mentinerea aplicatiilor deschise in fundal, in contrast cu Samsung Galaxy Note 8, care reuseste sa deschida totul din fundal fara probleme. Facand o comparatie cu anul trecut, Samsung Galaxy Note 8 este telefonul care administreaza excelent memoria RAM, in timp ce iPhone X este telefonul care are probleme majore din aceasta privinta, in mod surprinzator.

iPhone X este totusi mai incet in ceea ce priveste deblocarea prin recunoastere faciala vs iris scanner, iar asta pentru ca Samsung Galaxy Note 8 are un gest in minus de facut. Puteti vedea ca Samsung Galaxy Note 8 se deblocheaza imediat cand este apasat butonul Power al telefonului, in timp ce iPhone X cere o glisare pe ecran pentru a se debloca, asa ca Apple e principala problema aici.

iPhone X are un chip A11 Bionic cu un procesor foarte puternic, insa nu are suficienta memorie RAM pentru cat au nevoie utilizatorii in viata de zi cu zi. Compania Apple ar fi trebuit sa implementeze macar 4 GB RAM in iPhone 8 si iPhone X, pentru ca Samsung Galaxy Note 8 le intrece pe amandoua in adminsitrarea memoriei RAM, dar grija Apple de a face profit ne lasa fara acel GB de RAM suplimentar.