iPhone X – Cate Fete Recunoaste Face ID si Poate fi Pacalit ?

iPhone X are Face ID testat in multiple conditii de utilizare, care ne arata cate fete pot fi inregistrate si in ce masura putem face deblocarea folosindu-ne fata.

iPhone X trece printr-un test extrem de interesant astazi care are menirea de a ne arata daca sistemul de recunoastere faciala al celor de la Apple este atat de versatil precum ar dori unele persoane. Pentru inceput, Face ID nu permite inregistrarea unei fete 2D dintr-o poza, sau un clip video, iPhone X avand nevoie de fata unui om pentru a oferi optiunea de a face recunoastere faciala pentru utilizatorii sai.

iPhone X nu permite nici inregistrarea a doua fete pentru Face ID, aceasta fiind o problema destul de mare pentru unele persoane care au telefoanele accesate si de catre alte persoane. Desi Face ID pare sa permita inregistrarea a doua fete in anumite conditii, in realitate se poate observa ca doar una dintre ele este recunoscuta de catre iPhone X, asa cum si este normal pentru un sistem atat de complex precum al Apple.

iPhone X va permite inregistrarea Face ID pentru persoanele care au un singur ochi, insa nu si daca ochii sunt inchisi, ceea ce Apple a incercar sa explice in diverse randui. Face ID un va debloca iPhone X daca gura utilizatorului este acoperita, dar va face deblocarea daca avem o caciula sau o sapca pe cap, insa in anumite conditii, expresia faciala pe care o avem cand facem deblocarea neavand vreun impact supra sistemului.

iPhone X nu va permite recunoasterea faciala prin Face ID pentru ochelarii care nu au polarizare, deci daca aveti o pereche ieftina de ochelari, trebuie sa stiti ca sistemul nu va functiona. Face ID face deblocarea fara probleme in intuneric, insa iPhone X nu va face deblocare cand folosim poze, dar nici cand telefonul se afla sub apa, asa ca acum stiti tot ce trebuie despre sistemul Face ID al Apple.

iPhone X va permite la un moment dat inregistrarea mai multor fete pentru Face ID, insa Apple nu a specificat o posibila data pentru asta.

9 COMENTARII

  1. FaceID este absolut excepțional! Ar fi util sa avem 2 fețe pentru deblocare, soția nu e happy :). Nu mi-a dat erori nici in mijlocul zilei cu soare, cum zic altii. Nu cred ca va fi păcălit prea ușor!

  2. 2 faceID ar putea veni cu ios12..pt a baga multiple users, cum are huawei mate de ex
    cu o fata sa ai setarile tale si cu alta setarile sotiei de ex
    Dar toata lumea presupune ca smartphone si smartwatch sunt cam cele mai personale…deci multiple faceid pt multiple users ar putea veni doar pe ipad si macuri

  3. O porcărie face id asta … e plin internetul de gemeni care păcălesc face id … la noi nu e problemă ca nu putem face plăți… însă în america daca ai un frate geamăn mai diliu te lasa cu 0$$$$$