iPhone X Plus – Prezentarea Detaliata a Primei Machete cu Noul Design (VIDEO)

iPhone X Plus, sau iPhone XS, apare astazi si intr-o prima prezentarea video in care vedem o macheta care incearca sa ne arate in avans cum ar putea fi creat noul design pentru viitorul telefon. Vorbim despre un iPhone X Plus care are dimensiuni similare cu cele ale iPhone 8 Plus, dar un ecran cu diagonala de 6.5 inch, asa cum ne-au sugerat unele zvonuri.

iPhone X Plus este prezentat deocamdata sub forma unei bucati de plastic a carei forma este similara cu cea a unui iPhone 8 Plus, dar care are taieturi ce-i dau forma unui telefon Apple. Ecranul viitorului iPhone X Plus va acoperi intregul panou frontal si va avea o taietura in jurul decupajului din partea superioara, design-ul fiind extrem de apropiat de cel al iPhone X.

iPhone X Plus poate fi evolutia de care iPhone X are nevoie in momentul de fata dar pe care compania Apple inca nu o poate oferi din cauza limitarilor in achizitia de ecrane OLED. iPhone X Plus ar putea sa nu fie lansat nici anul viitor din cauza acestei probleme pe care Apple o are cu achizitia de ecrane OLED, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura telefonul este realizabil.