Funxim este Prima tentativa de a Copia AirPower al Companiei Apple (VIDEO)

Fuxim este prima tentativa de a copia AirPower al companiei Apple, incarcatorul wireless fiind mai ieftin, dar avand unele dezavantaje fata de ce va oferi Apple.

Funxim este prima tentativa de a copia incarcatorul wireless AirPower pe care compania Apple l-a anuntat oficial pentru lansare undeva in cursul anului viitor pe pietele globale. Vorbim despre un incarcator wireless care va fi capabil sa incarce simultan iPhone si Apple Watch, AirPower avand beneficiul adaugat ca incarca si carcasa pentru castile AirPods.

Daca AirPower poate incarca simultan trei produse in acelasi timp, Funxim poate incarca doar doua, dar este compatibil cu Apple Watch, lucru pe care nu-l putem spune despre multe pad-uri de incarcare wireless. Mai mult decat atat, Funxim costa doar 29 de dolari cand va fi lansat, deci va fi cu mult, mult mai ieftin decat AirPower.

Funxim este gandit sa furnizeze 10W de energie pentru iPhone si Apple Watch, insa daca ele vor si trage atat de multa energie ramane de vazut abia dupa ce accesoriul va fi lansat oficial. Funxim este deocamdata un proiect al unui grup de 3 chinezi care asteapta sa fie finantat prin intermedul Kickstarter, strangand deja de peste 6 ori mai multi bani decat avea nevoie.

Funxim urmeaza sa fie pus in vanzare in cursul lunii ianuarie de catre creatorii sai, sau cel putin asta afirma in descrierea facuta pentru proiectul pentru care cer finantarea. Atunci vor fi livrate si primele unitati ale celor care au sustinut proietul, asa ca vom vedea cat de util este, dar pentru AirPower vom avea de asteptat mai mult.

https://youtu.be/timl6z4MkH8