iPhone X Plus Concept e Telefonul pe care-l VREI!

iPhone X Plus concept iti arata telefonul Apple pe care-l vei cumpara cu ochii inchisi in anul 2018 dupa ce va fi anuntat impreuna cu un nou model de 5.8 inch.

iPhone X Plus este una dintre cele doua versiuni ale iPhone anuntate pentru lansare in cursul anului viitor pe pietele globale, compania Apple pregatind un upgrade foarte interesant. iPhone X are foarte mult succes acum, iar iPhone X Plus va veni in 2018 pentru a continua seria de telefoane cu ecrane de diagonala diferita pe care Apple le lanseaza.

iPhone X Plus, care va avea probabil alta denumire in 2018, urmeaza sa fie lansat cu un ecran cu diagonala de 6.4 inch asa cum ne-au spus unele zvonuri de pana acum. Se speculeaza ca acest iPhone X Plus ar fi de fapt un iPhone 8 Plus cu ecran de 6.4 inch inghesuit in carcasa, asa cum iPhone X are un ecran de 5.8 inch inghesuit intr-o carcasa similara cu cea a iPhone 8.

iPhone X Plus Concept 7

iPhone X Plus este telefonul pe care as fi dorit sa il am chiar acum in mana, nu sa astept inca 1 an dupa el, dar trebuie sa lasam Apple sa lucreze asa cum poate, mai ales ca iPhone X a fost suficient de complicat de lansat.

iPhone X Plus Concept 8

iPhone X Plus Concept

iPhone X Plus Concept 1

iPhone X Plus Concept 2

iPhone X Plus Concept 3

iPhone X Plus Concept 4

iPhone X Plus Concept 5

iPhone X Plus Concept 6