Apple nu e Locul Ideal in care ai vrea sa Muncesti

Apple nu mai este locul ideal in care orice angajat si-ar dori sa munceasca, sau cel putin asta sustine un nou studiu publicat in baza experientelor angajatilor.

Apple nu mai este locul ideal in care angajatii se lupta sa ajunga pentru a munci, compania americanadevenind un loc care ar cam trebui evitat de catre angajati. Anual o companie numita Glassdoor aduna parerile angajatilor despre locurile lor de munca si publica un studiu cu cele mai bune companii in care ai vrea sa lucrezi, iar Apple nu se mai afla printre ele.

Daca in 2012 Apple se pozitiona pe locul 10 in topul companiilor care ofera cea mai buna experienta de munca, in 2017 cei din Cupertino au cazut pe pozitia a 84-a in acest top. In 2016 Apple s-a plasat pe pozitia a 36-a in top, cu 11 locuri mai jos decat in anul anterior, iar acum se pare ca a cazut pe cea mai proasta pozitie pe care s-a aflat vreodata.

Google, Facebook, Linkedin, Adobe, Microsoft si Yahoo sunt companii care ofera o experienta de munca mai buna pentru angajati decat cei de la Apple, pozitionarea lor fiind surprinzatoare. Totusi, daca angajatii nu sunt multumiti de locurile de munca pe care le au in cadrul Apple, este destul de normal ca Apple sa primeasca review-uri proaste si sa fie plasata atat de prost.

Apple isi plateste bine angajatii, insa marile probleme sunt cu programul de munca si sefii care nu sunt chiar atat de intelegatori precum ar trebui sa fie. Asta a generat, cel mai probabil, review-urile proaste date de catre angajati companiei americane si asa s-a plasat ea pe o pozitie atat de proasta anul acesta, iar daca nu-si va rezolva probleme, nu va urca anul viitor.

apple loc munca prost