iPhone XS – Schimbare Importanta Anuntata

iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 vor veni cu o schimbare importanta facuta de catre compania Apple pentru a rezolva o problema din 2017.

iPhone XS, iPhone X Plus iPad Pro 2018 camere LG

iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 vor beneficia de o schimbare foarte importanta pe care compania Apple intentioneaza sa o faca in acest an, ea rezolvand o problema majora de anul trecut. Stiti cu totii ca iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu Face ID integrat, aceasta functionalitate avand la baza o camera TrueDepth cu o serie de componente complexe si greu de fabricat.

iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 vor avea deasemenea Face ID integrat anul acesta, insa pentru a rezolva problema de anul trecut, compania Apple va cumpara de la LG componente pentru camera TrueDepth. Invatand din problemele trecutului, cei de la Apple vor folosi in camera TrueDepth pentru iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 componente de la LG pentru a isi asigura un flux suficient de produse.

iPhone XS – schimbarea uriasa facuta de catre Apple

iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 forteaza compania LG sa faca o investitie de 820 de milioane de dolari pentru a isi putea indeplini obligatiile vis-a-vis de compania Apple pentru productia acestor componente ale camerelor. Decizia de a alege LG ca si furnizor de module pentru camera TrueDepth a iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 a venit in urma unei intalniri intre Tim Cook si presedintele coreenilor, Park Jong-seok.

“Apple is planning to invest in Korean electric components maker LG Innotek to secure a stable supply of 3-D sensing modules for iPhones and iPads to be launched this year. The affiliate of LG Group said in a regulatory filing on Jan. 8 that it would invest 873.7 billion won (US$820.90 million) to build additional facilities for its mobile camera module and next-generation module business.”

iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 sunt extrem de importante pentru compania Apple, iar asta deoarece Tim Cook nu participa in mod normal la intalnirile de acest gen, dar acum a facut o exceptie. E posibil ca Apple sa fi pierdut vanzari importante din cauza lipsei componentelor pentru camera TrueDepth a iPhone X, iar cu iPhone XS, iPhone X Plus si iPad Pro 2018 vrea sa evite aceste probleme.

iPad Pro 2018 urmeaza sa fie lansata in martie 2018, insa iPhone XS si iPhone X Plus ar trebui sa ajunga pe piata in septembrie, nu in noiembrie, precum iPhone X.