Apple vrea sa Produca Emisiuni TV cu Barack Obama

Apple este interesata sa produca emisiuni TV in care Barack Obama sa fie in prim-plan, compania din Cupertino avand totusi de facut o oferta mai buna decat netflix.

Apple Barack Obama

Barack Obama, fostul presedinte al SUA, este in atentia celor de la Apple pentru o posibila colaborare in vederea producerii de emisiuni TV pentru platforma de streaming Apple Music. Barack Obama negociaza deja cu Netflix pentru producerea unui asemenea tip de continut multimedia pentru platforma companiei americane, insa cei de la Apple si Amazon sunt deasemenea interesati.

Atat Barack Obama, cat si Michelle Obama fac parte din negocieri si planurile celor de la Netflix, dar compania Apple ar putea veni cu o oferta mai buna pentru cuplul prezidential. Nu se stie deocamdata ce fel de emisiuni ar putea face Barack Obama pentru Netflix, sau Apple, dar ele ar putea avea legatura cu momente importante din perioada in care a fost presedinte al SUA.

Barack Obama a fost si ramane extrem de popular in SUA, cele doua mandate de presedinte mentinandu-i imaginea foarte buna in randul americanilor, dar nu numai a lor. In aceasta idee, atat Apple, cat si Netflix pot produce emisiuni de succes cu Barack Obama si sotia sa, insa depinde desigur si ce fel de subiecte se vor dori atinse in aceste materiale.

“Several people familiar with the Netflix discussions said that executives from Apple and Amazon, which have their own streaming services, have also expressed interest in talking with Mr. Obama about content deals. Under terms of a proposed deal, which is not yet final, Netflix would pay Mr. Obama and his wife, Michelle, for exclusive content that would be available only on the streaming service. The number of episodes and the formats for the shows have not been decided.”

Pentru Apple, o colaborare cu Barack Obama ar reprezenta o serioasa lovitura de imagine, care i-ar putea aduce si noi abonati pentru platforma Apple Music in viitor. Apple va oferi acest continut exclusiv prin Apple Music, asa cum Netflix o face prin platforma sa, insa ramane de vazut in ce masura vor putea cei din Cupertino sa-l convinga pe fostul presedinte.