Vivo NEX: Tehnologia GROZAVA pe care o VREAU in iPhone

Vivo NEX vine cu o noua tehnologie grozava pe care compania Apple ar trebui sa o implementeze in telefoanele iPhone pe care le va lansa in urmatorii ani.

Vivo NEX Tehnologia VREAU iPhone

Vivo NEX a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri de catre compania Vivo, iar in noul telefon Android se regaseste un ecran impresionant, insa nu doar prin faptul ca acopera 91% din suprafata panoului frontal. Vivo NEX vine si cu alte inovatii foarte interesante, care sunt oferite tocmai pentru a putea acoperi atat de mult din panoul frontal cu ecranul, iar una dintre ele are denumirea Screen SoundCasting si ar putea schimba telefoanele pentru totdeauna.

Vivo NEX ofera prin screen soundcasting posibilitatea de a elimina difuzoarele frontale din telefoane, sunetele fiind redate chiar de catre ecran, in partea superioara, folosind vibratii si conductivitatea componentelor acestora. Va spuneam dimineata ca Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aduca acelaxi lucru anul viitor, insa Xiaomi a implementat intial tehnologia intr-un smartphone, renuntand apoi la ea, iar acum Vivo NEX o aduce pentru utilizatorii care-l vor cumpara.

Vivo NEX: Tehnologia GROZAVA ce o VREAU in iPhone

Vivo NEX are un ecran atat de mare implementat in ecran tocmai pentru ca difuzorul sau a putut fi eliminat dupa ce aceasta tehnologie a fost implementata, insa unii dintre cei care au cumparat telefoane Xiaomi au fost cam dezamagiti de ea. Se pare ca in cazul telefoanelor Xiaomi, sunetele redate prin screen soundcasting puteau fi auzite si de catre persoanele din preajma utilizatorilor, in timpul apelurilor telefonice, iar acelasi lucru s-ar putea intampla inclusiv cu Vivo NEX.

“Another weird feature of the Vivo NEX is that it ditches the earpiece entirely, replacing it with the company’s Screen SoundCasting Technology. This, the company says, offers better call quality than a traditional earpiece, with “more powerful bass and softer, smoother treble.”

Vivo NEX nu are deocamdata testata aceasta noua tehnologie de catre revieweri care sa isi poata oferi o parere pertinenta cu privire la utilitatea sa, insa jurnalistii care au testat telefonul sustin ca experienta este una destul de buna. Desigur ca doar persoanele care ajung sa foloseasca Vivo NEX pe termen lung pot spune foarte clar cat de utila este tehnologia screen soundcasting, insa daca este utila, as vrea sa o vad cat mai rapid in iPhone.