Samsung GALAXY Note 9: Imagini cu o UNITATE REALA Arata Camera CIUDATA

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi in noi imagini, un prototip real fiind pozat pentru internet, el fiind dezvaluit impreuna cu o imagine de presa pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 9 Imagini UNITATE REALA Camera CIUDATA 351230

Samsung GALAXY Note 9 este in centrul atentiei in momentul de fata pentru ca Samsung pregateste lansarea telefonului sau si vrea ca toata lumea sa fie conectata la noutatile pe care el urmeaza sa le aduca. In aceasta idee, astazi vedem imagini cu ceea ce pare a fi o unitate reala, un prototip pe care coreenii l-au testat inaintea lansarii Samsung GALAXY Note 9, ciudat fiind faptul ca telefonul are ecranul crapat, dar accidente se mai intampla, chiar si la inginerii care testeaza produsele.

Samsung GALAXY Note 9 ne arata exact design-ul pe care l-am aflat din diverse zvonuri, imaginile cu aceasta presupusa unitate reala parand sa confirme ceea ce asteptam de multa vreme, adica o camera orizontala si un cititor de amprente plasat sub ea. Ciudat este faptul ca aceasta camera duala pentru Samsung GALAXY Note 9 are un senzor de imagine mai mic, si unul mai mare, iar imaginea de presa de mai jos arata cat de neobisnuit e design-ul.

Samsung GALAXY Note 9 Imagini UNITATE REALA Camera CIUDATA 351230 1

Samsung GALAXY Note 9: Imagini cu o UNITATE REALA Arata Camera CIUDATA

Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea prezentat iar stylusul S Pen care are o culoare galbena, combinatia cu acel albastru al carcasei nefiind 100% potrivita, dar macar asa accesoriul va fi mai usor de gasit prin casa, sau birou. In ceea ce priveste panoul frontal al acestui presupus prototip al Samsung GALAXY Note 9, ei bine nu par sa existe diferente fata de Samsung GALAXY Note 8, sau cel putin nu unele care sa merite mentionate din vreun punct de vedere.

Samsung GALAXY Note 9 Imagini UNITATE REALA Camera CIUDATA 351230 2

Samsung GALAXY Note 9 va fi un telefon plictisitor pentru cei care asteptau o schimbare vizuala semnificativa, insa probabil nu acelasi lucru va fi valabil pentru hardware, care se anunta a fi de ultima generatie, daca ne raportam la luna februarie. Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat pe data de 9 august intr-o conferinta care va avea loc in New York, insa lansarea va avea loc pe 24 august, dupa ce vor fi deschise precomenzile incepand cu data de 15 august.