Samsung GALAXY Note 9: DATA de PRECOMANDA Anuntata

Samsung GALAXY Note 9 are data de precomanda anuntata cu mult timp inaintea lansarii oficiale, noul model de smartphone urmand a ajunge mai repede pe piata.

Samsung GALAXY Note 9 DATA PRECOMANDA 351155

Samsung GALAXY Note 9 are data de precomanda anuntata inaintea prezentarii oficiale, noul model de telefon al celor de la Samsung avand dezvaluite ieri foarte multe noutati interesante de catre presedintele diviziei mobile a Samsung. Ei bine, informatia privind precomenzile pentru Samsung GALAXY Note 9 nu a fost spusa in fata presei de catre DJ Koh, insa vine cel mai probabil de la el, o publicatie coreeana oferind detaliile in cursul zilei de ieri.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie prezentat pe data de 9 august de catre compania Samsung, insa lansarea noului model de telefon urmeaza sa aiba loc abia in data de 24 august, adica la 2 saptamani distanta. Conform presei din Coreea de Sud, Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand cu data de 15 august, adica la o saptamana dupa ce a fost prezentat de catre coreeni, si la 9 zile inainte de a fi lansat pe piata.

Samsung GALAXY Note 9: DATA de PRECOMANDA Anuntata

Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat cu aproape trei saptamani inainte ca Samsung GALAXY Note 8 sa fi fost prezentat in toamna anului trecut, iar asta deoarece Samsung vrea sa aiba un avans in fata noilor modele ale iPhone din toamna. Samsung GALAXY Note 9 va ajunge si pe piata cu aproape o luna inainte ca iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus sa fie prezentate de catre compania Apple, asa ca ar trebui sa aiba si vanzari mai bune decat seria anterioara.

“Samsung will start receiving pre-orders for the new flagship Galaxy Note 9 smartphone in mid-August. The handset will be unveiled on Aug. 9 in New York, ahead of its official release in the domestic market on Aug. 24. The release date is three weeks earlier than last year’s launch of its predecessor on Sept. 15.”

Samsung GALAXY Note 9 va avea multe noutati in ceea ce priveste componentele interne, insa in materie de design nu exista schimbari care sa faca vreun fan sa fie entuziasmat de cumpararea acestui model de telefon. Samsung GALAXY Note 9 ar putea avea deasemenea un pret de vanzare care incepe de la minim 1000 de euro in Europa, adica egal, sau usor mai scump decat cel al Samsung GALAXY Note 8.