Samsung GALAXY Tab S4: SPECIFICATII TEHNICE FINALE in Lupta cu iPad

Samsung GALAXY Tab S4 are specificatiile tehnice finale dezvaluite in lupta cu tableta iPad Pro a celor de la Apple, iar vestile nu sunt grozave.

Samsung GALAXY Tab S4 SPECIFICATII TEHNICE FINALE iPad 351215

Samsung GALAXY Tab S4 este tableta pe care Samsung o va “arunca” in “lupta” cu iPad Pro anul acesta, compania coreeana avand pregatit un produs care este in mod clar inferior celui pe care Apple vrea sa-l lanseze. Samsung GALAXY Tab S4 a aparut saptamana trecuta intr-o serie de imagini care ar fi fost inregistrate de catre coreeni pentru lansarea noii tablete, iar acum aflam si specificatiile finale pe care produsul urmeaza sa le aiba cand va fi lansat.

Samsung GALAXY Tab S4 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 10.5 inch si rata de aspect 16:10, rezolutia acestuia fiind de 2560 x 1600 pixeli, compania Samsung folosind un ecran Super AMOLED. Gandindu-se din start ca Samsung GALAXY Tab S4 va fi un esec imens, coreenii au pregatit un chip Qualcomm Snapdragon 835, vechi de un an si jumatate, 4 GB RAM DDR4 si 64 GB spatiu de stocare, camere de 13 si 8 megapixeli fiind deasemenea folosite.

Samsung GALAXY Tab S4: SPECIFICATII TEHNICE FINALE in Lupta cu iPad

Samsung GALAXY Tab S4 nu va avea cele mai puternice procesore disponibile acum pentru terminale mobile, Snapdragon 845 si Exynos 9810, ci tehnologie veche de un an, insa macar va avea difuzoare AKG. Samsung GALAXY Tab S4 va avea deasemenea o baterie de 7300 mAh integrata impreuna cu Android 8.1 Oreo, dar va prelua din Samsung GALAXY S9 o functie extrem de utila, mai exact cea oferita de accesoriul DeX care permite transformarea tabletei intr-un calculator.

“Galaxy Tab S4 specifications include the 16:10 aspect ratio 10.5-inch 2560×1600 pixel resolution Super AMOLED display. It’s powered by the Qualcomm Snapdragon 835 processor with 4GB LPDDR4X RAM and 64GB of storage. The tablet also features a USB 3.1 port, Bluetooth 5.0, GPS and Wi-Fi 802.11 ac. There’s a 13-megapixel rear and 8-megapixel front camera as well.”

Samsung GALAXY Tab S4 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, insa va avea un iris scanner pentru deblocarea tabletei, compania coreeana oferind acest sistem ca un raspuns la Face ID din iPad Pro. Samsung GALAXY Tab S4 va fi prezentata in cadrul IFA Berlin 2018 de catre cei de la Samsung, cu doar cateva saptamani inainte ca iPad Pro sa fie lansata, insa acest produs este o dovada clara a faptului ca Samsung e constienta de pierderea pietei tabletelor.

24 COMENTARII

  1. “Care sunt vanzarile de iPad Pro, ca sa ne dam seama cat de relevanta e tableta celor de la Apple – cateva mii”
    “Pana acum au esuat cu success iar vanzarile de iPad Pro cred ca sunt lamentabile”
    logic sa crezi asa ceva cand esti mai prostut si nu stii, sau iti e lene sa cauti pt 5 sec informatii…probabil samsung vinde cateva zeci de mii, deci alea sunt lamentabile. Deci, tu, in subconstient faceai misto de tabletele samsung si nu de cele Apple…hahahhhhahaahahhaha

  2. O piata care e din ce in ce mai putin relevanta. Totusi care e pretul Tab S4 in “lupta” cu iPad Pro – lupta care nu exista , dupa cum vedem si din specificatii.
    Care sunt vanzarile de iPad Pro, ca sa ne dam seama cat de relevanta e tableta celor de la Apple – cateva mii , cateva zeci de mii ?

  3. Cred ca iti inchipui ca daca Samsung dorea sa faca o tableta performanta , putea sa o faca – au tot ce e nevoie.
    Evident nu ii intereseaza domeniul si cred ca si pretul tabletei asteia nu e nici la jumatate din cel al iPad Pro.
    Apple se bate sa convinga lumea ca tableta va inlocui laptop-ul. Pana acum au esuat cu success iar vanzarile de iPad Pro cred ca sunt lamentabile.

  4. cateva mii sau zeci de mii?? tu calculezi in zile sau saptamani? ca altfel uite aici
    “In the second quarter Apple sold 9.1m iPads ”
    Deci…sa fie sanatosi, samsung sunt irelevanti pe piata tabletelor,laptop/pc etc …au ramas doar pe piata smartphone si acolo noroc cu ieftinelelelele

  5. daca samsung dorea…asa cum vedem, doreste…si o face din 2011 incoace…dar cu ce rost din moment ce niciodata nu a avut vreo sansa?

  6. “Care sunt vanzarile de iPad Pro, ca sa ne dam seama cat de relevanta e tableta celor de la Apple – cateva mii”
    “Pana acum au esuat cu success iar vanzarile de iPad Pro cred ca sunt lamentabile”
    logic sa crezi asa ceva cand esti mai prostut si nu stii, sau iti e lene sa cauti pt 5 sec informatii…probabil samsung vinde cateva zeci de mii, deci alea sunt lamentabile. Deci, tu, in subconstient faceai misto de tabletele samsung si nu de cele Apple…hahahhhhahaahahhaha

  7. Nici nu apar statistici pe net cu vanzarile de iPad Pro – doar titluri de genul – iPad pro nu e cea mai bine vanduta tableta Apple.
    E clar ca lumea nu e dornica de a da multi bani pe o tableta in ziua de azi.
    Unde mai pui ca vanzarile de tablete se duc tot in cap de ani de zile.
    Continui sa cred ca vanzarile sunt foarte slabe, iar Apple continua sa impinga tablete performante doar ca sa-si demonstreze punctul de vedere.

  8. 2018 este anul cand Samsung copiaza toate diagonalele,cele 3 de la iphone si de la ipad acum
    Oare si la smartwatch va fi cazul?

  9. Pune tu o statistica , eventual care nu provine de la Apple si “analistii” sai,sa vedem niste cifre jalnice. Sau daca le pui pe cele ale Apple stim si noi sa impartim la doi sau la trei, pt a afla cifra reala. Poate ca la iPad Pro ar trebuie sa impartim la 10 – LOL.
    Am vazut ieri ce bine stau vanzarile de iPhone X, care ar fi trebuit sa fie super flagship-ul Apple. Alea de iPad Pro or fi similare, cu factor de reducere de 1000 – deci vreo 17 mii.
    Trollezi in continuare cum iti e obiceiul fara a a aduce nici un argument.

  10. Pentru mine sunt irelevenate tabletele,rar mai vad persoane care folosesc asa ceva.
    Doar cele 4 variante isi au rostul
    1.PC
    2.Laptop
    3.Consola
    4.Smartphone/Phablet
    Si cu totii stim ca telefoanele celor de la apple se vand de 5 ori mai mai bine decat orice model de IPad
    Nu mai spun ca majoritatea companiilor au renuntat la fabricarea tabletelor,au ramas doar companiile care nu au nici o importanta.Cat despre Microsoft surface daca mai sunt 1-2 modele pe stoc si nu stiu cati ar cumpara asa ceva.Sunt putin socat ca Apple inca mai pune importanta pe asa ceva.

  11. logic ca nu se mai vand acum cand se stie ca trebuie sa apara cele noi…si oricum, ipad , pana si eu , cateodata cumpar unul nou o data la 2 ani…este mult prea “fiabil” si superb

  12. Eu folosesc ipad de aproxiamtiv 5 ani. Motivele:
    1. prelucrare poze de pe GoPro (app nativ GoPro) și Lumix ( app nativ Panasonic) plus app Snapseed, Affinity Photo, Lightroom, etc
    2. e-mailuri ( Cloud, Pages, Documents, PDF Expert, etc)
    3. Entertainment ( Netflix cu Download și offline , AmazonPrime cu Download și offline, Apple Music cu sincronizare toată in mediu Apple pe care îl dețin) și Games pentru relaxare care merge super cu SteelSeries Nimbux
    4. Informare ( Flipboard, News, etc)
    5. Tranzacții ( eBay, Amazon, PayPal, Kleinanzeigen from eBay)
    Totul practic și util fără a ocupa dimensiunea unui laptop. Mie îmi ajunge și chiar sint foarte mulțumit de iPad și de conceptul in sine.

  13. Tu ai creier să realizezi că alea sunt vânzări de 9.1 milioane de iPads, adică de toate iPad-urile făcute de Apple, nu doar iPad Pro?

    Vânzările totale de iPads au însumat 4.1 mld dolari, adică o medie de cam 450 dolari bucata. Ți se pare că iPad Pro valorează 450 dolari bucata?

    Ca de obicei ești neatent la detalii și informezi greșit

  14. Apple a vândut 9.1.milioane de iPads (adică toate modelele de iPad luate împreună) nu doar pro.
    Probabil au vândut vreo 10.000 iPad Pro.

  15. Am dat vanzarile de ipad deci nu am zis ca TOATE sunt ipad pro,asta unu la mana si doi
    omule la acea medie de 450 clar nu sunt doar cateva mii…deci cine e neatent la detalii? Tie chiar iti place sa te bagi in propriul kkt si sa faci misto de tine
    Serios, ai devenit plictisitor sau chiar suferi de problema “cititului si neintelesului”