Samsung GALAXY Tab S4: SPECIFICATII TEHNICE FINALE in Lupta cu iPad

Samsung GALAXY Tab S4 are specificatiile tehnice finale dezvaluite in lupta cu tableta iPad Pro a celor de la Apple, iar vestile nu sunt grozave.

Samsung GALAXY Tab S4 SPECIFICATII TEHNICE FINALE iPad 351215

Samsung GALAXY Tab S4 este tableta pe care Samsung o va “arunca” in “lupta” cu iPad Pro anul acesta, compania coreeana avand pregatit un produs care este in mod clar inferior celui pe care Apple vrea sa-l lanseze. Samsung GALAXY Tab S4 a aparut saptamana trecuta intr-o serie de imagini care ar fi fost inregistrate de catre coreeni pentru lansarea noii tablete, iar acum aflam si specificatiile finale pe care produsul urmeaza sa le aiba cand va fi lansat.

Samsung GALAXY Tab S4 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 10.5 inch si rata de aspect 16:10, rezolutia acestuia fiind de 2560 x 1600 pixeli, compania Samsung folosind un ecran Super AMOLED. Gandindu-se din start ca Samsung GALAXY Tab S4 va fi un esec imens, coreenii au pregatit un chip Qualcomm Snapdragon 835, vechi de un an si jumatate, 4 GB RAM DDR4 si 64 GB spatiu de stocare, camere de 13 si 8 megapixeli fiind deasemenea folosite.

Samsung GALAXY Tab S4: SPECIFICATII TEHNICE FINALE in Lupta cu iPad

Samsung GALAXY Tab S4 nu va avea cele mai puternice procesore disponibile acum pentru terminale mobile, Snapdragon 845 si Exynos 9810, ci tehnologie veche de un an, insa macar va avea difuzoare AKG. Samsung GALAXY Tab S4 va avea deasemenea o baterie de 7300 mAh integrata impreuna cu Android 8.1 Oreo, dar va prelua din Samsung GALAXY S9 o functie extrem de utila, mai exact cea oferita de accesoriul DeX care permite transformarea tabletei intr-un calculator.

“Galaxy Tab S4 specifications include the 16:10 aspect ratio 10.5-inch 2560×1600 pixel resolution Super AMOLED display. It’s powered by the Qualcomm Snapdragon 835 processor with 4GB LPDDR4X RAM and 64GB of storage. The tablet also features a USB 3.1 port, Bluetooth 5.0, GPS and Wi-Fi 802.11 ac. There’s a 13-megapixel rear and 8-megapixel front camera as well.”

Samsung GALAXY Tab S4 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, insa va avea un iris scanner pentru deblocarea tabletei, compania coreeana oferind acest sistem ca un raspuns la Face ID din iPad Pro. Samsung GALAXY Tab S4 va fi prezentata in cadrul IFA Berlin 2018 de catre cei de la Samsung, cu doar cateva saptamani inainte ca iPad Pro sa fie lansata, insa acest produs este o dovada clara a faptului ca Samsung e constienta de pierderea pietei tabletelor.