MacBook Pro 2018: Performantele in Urma Patch-ului Apple

MacBook Pro 2018 Performantele Patch Apple

Aseara compania Apple a lansat un patch pentru MacBook Pro 2018 care rezolva problema performantelor intalnita de catre clientii care au cumparat noile modele de laptop-uri. Mai exact, frecventele de lucru ale MacBook Pro 2018 cu procesor Intel i9 erau substantial reduse in task-urile foarte intense din cauza cresterii temperaturii de functionare a procesorului.

Cei de la Apple si-au cerut aseara scuze de la clienti pentru problemele pe care noile modele ale MacBook Pro 2018 le-au avut, insa toata lumea e de acord ca ele au fost rezolvate. Performantele MacBook Pro 2018 au crescut cu aproximativ 20% dupa ce Apple a lansat acest patch, el tinand frecventele la un nivel stabil in timul task-urilor intense de procesare video, sau foto.

MacBook Pro 2018: Performantele in Urma Patch-ului Apple

MacBook Pro 2018 cu procesor Intel i9 va avea performante foarte apropiate de cele ale modelelor care au procesor Intel i7 cand vine vorba despre task-uri de lunga durata, insa in cele scurte va fi mai bun. In ciuda acestui lucru, noile MacBook Pro 2018 indeplinesc intr-un final promisiunile companiei Apple de a oferi performante mai bune decat cele ale modelelor anterioare.

Apple nu a testat suficient de bine noile MacBook Pro 2018 inainte de a le lansa pentru clientii din lumea intreaga, insa partea buna este ca totul a fost rezolvat in doar o saptamana. Acesta este si marele avantaj al celor de la Apple in fata companiilor competitoare, capacitatea de a rezolva problemele importante foarte repede pentru a-si tine clientii multumiti.