iPhone: Iata cum au Evoluat Vanzarile in T2 2018

iPhone a avut parte de o evolutie buna pentru vanzarile din T2 2018, telefoanele companiei Apple fiind foarte cautate de catre fanii din diverse zone de pe glob.

iPhone Evoluat Vanzarile T2 2018

iPhone a avut parte de un T2 2018 destul de bun la nivel global, vanzarile telefoanelor companiei Apple fiind destul de apropiate de cele inregistrate in aceeasi perioada din 2017. In Germania vanzarile iPhone au crescut cu 2.8%, ele scazand in Marea Britanie cu 0.6%, in timp ce in Franta au crescut cu .2%, iar in Italia aus cazut cu 2.4%, Adnroid fiind rege acolo.

Spania a cumparat cu 3.8% mai multe iPhone-uri in T2 2018 decat in T2 2017, iar americanii au cumparat cu 5.9% mai multe unitati, in China inregistrandu-se o scadere de 2.1%. Interesant este ca in Japonia si Australia au scazut usor vanzarile iPhone, lucru care nu prea era de asteptat, mai ales ca Apple are acolo un numar extrem de mare de clienti, dupa cum puteti vedea.

iPhone: Iata cum au Evoluat Vanzarile in T2 2018

iPhone Evoluat Vanzarile T2 2018 1

iPhone a inregistrat o crestere de 1.3% in vanzari in principalele 5 tari din Europa, Android inregistrand o scadere de 0.3%, diferenta fiind destul de mare, la fel precum cea din procentele totale. In SUA, iPhone-urile au reprezentat primele 8 din top 10 cele mai bine vandute smartphone-uri, americanii fiind extrem de interesati de produsele celor de la Apple.

“Apple’s iOS performed best in the USA, where a stellar three months helped shift market share up 5.9 percentage points to 38.7%. The iPhone 8 and iPhone 8 Plus lead Apple’s sales, together accounting for nearly one in five smartphones sold, while iPhone X was the fourth best-selling device during the period. Samsung and LG have both felt the heat from Apple’s performance, seeing share fall over the year.”

Daca in SUA iPhone a avut parte de vanzari extrem de bune, in China, o alta piata foarte mare si foarte importanta, lcrurile n-au stat la fel de bine, cel mai probabil din cauza preturilor telefoanelor Apple. Dintre toate modelele pe care Apple le vinde, seria iPhone 8 a avut parte de vanzarile cele mai bune, in timp ce iPhone X a fost plasat pe locul 4 in top, cel putin in SUA.

5 COMENTARII