Actiunile Apple ating o noua Valoare Record Multumita iPhone XS

Actiunile Apple ating o noua valoare record pe fondul anuntatului privind lansarea iPhone XS, compania americana profitand din plin de evolutia pozitiva.

Actiunile Apple Valoare Record iPhone XS

Lansarea iPhone XS va avea loc pe 12 septembrie, iar compania Apple beneficiaza din plin de interesul foarte mare pe care-l are lumea vis-a-vis de noul model de smartphone. In urma trimiterii invitatiilor pentru evenimentul de lansare al iPhone XS, pretul actiunilor companiei Apple a atinso noua valoare record pe bursele globale, ajungand la 228.78 dolari per actiune.

Valoarea atinsa in timpul zilei de catre pretul actiunilor companiei Apple este cu 1 dolar mai mare decat cea inregistrata la finalul zilei de trading, cand pretul actiunilor a ajuns la 227.63 dolari, iar Apple a devenit prima companie cu o capitalizare bursiera de 1000 de dolari. Pretul a scazut usor in sesiunea de trading de dupa inchiderea burselor, insa chiar si asa, recordul a fost inregistrat pentru americani.

Actiunile Apple ating o noua Valoare Record Multumita iPhone XS

Actiunile Apple Valoare Record iPhone XS 1

iPhone XS este singurul motiv pentru care pretul actiunilor companiei Apple a crescut in cursul zilei de vineri, imediat dupa ce invitatiile pentru conferinta de lansare au fost trimise. Cei de la Apple n-au anuntat clar ce produse vor sa lanseze, insa separat de iPhone XS vom vedea Apple Watch 4, iPhone 8S, si posibil noi modele de Mac-uri pregatite de americani.

In general, pretul actiunilor Apple intra in scadere inaintea unui eveniment important, insa iata ca acum lucrurile s-au schimbat, iar iPhone XS aduce o crestere uriasa. Avand in vedere felul in care evolueaza lucrurile, nu este greu de crezut ca pretul actiunilor companiei Apple va depasi valoarea de 230 de dolari saptamana viitoare, putand atinge si valori mai mari.