iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus: OFICIAL, Apple Anunta DATA de LANSARE

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au data de lansare anuntata astazi de catre compania Apple, americanii trimitand invitatiile pentru evenimentul de prezentare.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone X Plus Apple DATA LANSARE

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus au anuntata in mod oficial astazi data de lansare, compania Apple trimitandu-le jurnalistilor din lumea intreaga invitatii pentru a participa la evenimentul in care telefoanele vor fi prezentate. Apple a anuntat lumea intreaca in legatura cu faptul ca iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus vor fi lansate pe data de 12 septembrie in cadrul unei conferinte care este organizata in auditoriul Steve Jobs, din Apple Park.

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus au avut aceasta data de lansare anuntata saptamana aceasta din surse diferite, insa stiam inca de acum doua saptamani despre faptul ca data de lansare este 12 septembrie. Cei de la Apple urmeaza traditia din anii anteriori, si evita 11 septembrie, pentru a prezenta iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus pe 12 septembrie, precomenzile pentru noile modele de telefoane urmand a incepe, cel mai probabil, pe 14 septembrie.

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus: OFICIAL, Apple Anunta DATA de LANSARE

iPhone 9 iPhone 11 iPhone X Plus Apple DATA LANSARE 1

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus vor fi lansate in magazine in data de 21 septembrie de catre compania Apple, la exact 9 zile din momentul in care are loc prezentarea, asa ca nu vom avea mult de asteptat dupa ele. Desi iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus vor fi lansate in unele tari in 21 septembrie, este foarte posibil ca telefoanele sa fie lansate in magazinele din Romania abia in data de 28 septembrie, la o saptamana distanta, asa cum s-a intamplat si anul trecut.

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus vor avea un design extrem de similar cu cel al iPhone X, primul avand un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, al doilea unui OLED de 5.8 inch, iar al treilea unul OLED de 6.5 inch. iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus vor avea un nou chip A12 cu 3 GB, 4 GB si 4 GB de memorie RAM, bateriile putand avea capacitate mai mare, camerele vor fi imbunatatite, insa spatiul de stocare din telefoane va ramane neschimbat.