SAMSUNG INFINITY Flex. Ce Telefon UIMITOR e ANUNTAT

Samsung INFINITY Flex. Noul telefon uimitor al companiei Samsung continua sa ramana in atentie, iata ce noutati cu privire la dispozitiv au fost dezvaluite de catre coreeni.

Samsung INFINITY Flex telefon

Samsung INFINITY Flex. Pentru ca urmeaza sa lanseze un telefon pliabil, compania Samsung continua sa inregistreze marci pe care urmeaza sa le foloseasca pentru viitorul sau smartphone uimitor. Astazi vorbim despre denumirea Samsung INFINITY Flex inregistrata de catre coreeni in SUA, prima de acest gen inregistrata in aceasta tara pentru vreun model de telefon, si e destul de clar ca vorbim despre Samsung GALAXY X, nu despre vreun alt telefon.

Samsung INFINITY Flex. Aceasta marca a fost inregistrata la doar cateva saptamani dupa ce una cu denumirea Samsung INFINITY V a fost inregistrata in Coreea de Sud, ele fiind similare pana intr-un punct. Niciuna dintre cele doua marci nu a mai fost inregistrata deocamdata in vreun alt stat, si nu ar fi exclus ca in cele doua tari sa fie folosite marci diferite, Samsung INFINITY Flex putand fi cea utilizata international, mai ales ca descrie mult mai clar produsul.

Samsung INFINITY Flex. Ce Telefon UIMITOR e ANUNTAT

Samsung INFINITY Flex telefon 1

Samsung INFINITY Flex. Pe de alta parte, coreenii ar putea inregistra multiple marci pentru ca in momentul de fata nu sunt siguri pe care ar putea sa o foloseasca pentru a prezenta mult mai clar telefonul pe care vor sa-l puna in vanzare. Ambele folosesc cuvantul Infinity din denumirea ecranelor actuale ale telefoanelor, iar Samsung INFINITY Flex este inregistrata deasemenea pentru a fi utilizata cu telefoane mobile, asa ca e destul de clar care va fi utilitatea sa.

Samsung INFINITY Flex telefon 2

Samsung INFINITY Flex. Separat de aceasta marca si cea care se termina cu litera V, cei de la Samsung au mai inregistrat altele care se termina cu literele O, sau U, desi pentru acestea e greu de spus ce fel de produse ar putea fi lansate. In ciuda acestui lucru, este destul de clar faptul ca Samsung INFINITY Flex este o denumire care poate fi utilizata pentru telefonul pliabil pregatit de catre coreeni, si cred ca exista sanse destul de mari ca numele final sa fie acesta.