Netflix. Iata PRETUL Noului Abonament IEFTIN

Netflix. Pretul noului abonament ieftin a fost dezvaluit astazi in urma extinderii testelor, iata cat de putini bani vom plati lunar pentru serviciu.

netflix pret abonament

Netflix. Ieri v-am spus ca un nou abonament ieftin pentru clientii din lumea intreaga este testat in momentul de fata de catre compania americana, insa nu existau detalii cu privire la pretul care urma sa fie perceput pentru el. Ei bine, iata ca in cursul noptii trecute au aparut si primele informatii cu privire la noul abonament al Netflix pentru clienti, iar vestile sunt foarte bune, deoarece pretul va fi de doar 4 dolari pentru acest serviciu al companiei.

Netflix. Acest nou abonament este dedicat exclusiv telefonelor mobile, deci nu va putea fi folosit si de pe calculatoare, adica nici utilizatorii nu vor putea vedea continutul pe un ecran suficient de mare pentru a se bucura de el. Totusi, Netflix va cere doar 4 dolari pentru acest abonament de la utilizatorii sai, cel putin in Malesia, singura tara din care exista vreo informatie cu privire la planurile companiei americane pentru urmatoarele luni de zile.

Netflix. Iata PRETUL Noului Abonament IEFTIN

netflix pret abonament 1

Netflix. Avand in vedere ca in Asia exista servicii de streaming video care au abonamente cu preturi cuprinse intre 2 si 5 dolari, alegerea americanilor de a cere 4 dolari pentru abonamentul or pare a fi destul de logica. Limitarea pentru vizualizarea continutului din Netflix doar pe terminale mobile este singurul motiv pentru care un pret atat de mic poate fi oferit pentru acest serviciu, dar din cate se pare, totul va fi limitat deocamdata pentru Asia.

Netflix. Compania americana a confirmat faptul ca testeaza abonamente similare si in alte tari asiatice in momentul de fata, evitand sa ofere detalii cu privire la preturile percepute pentru acestea. In momentul de fata 79 de milioane dintre cei 137 de milioane de abonati ai Netflix sunt in afara SUA, iar reducerea pretului pentru abonamente va creste cu siguranta numarul de abonati, in special in Asia, unde compania nu are chiar atat de multi clienti.