Windows 10. Noua Interfata Prezentata de Microsoft

Windows 10. O noua interfata a fost prezentata de catre compania Microsoft pentru calculatoarele care-i folosesc sistemul de operare, iata cum arata aceasta.

windows 10 tema

Windows 10. In mod surprinzator, astazi compania Microsoft a prezentat o noua interfata pentru sistemul de operare care poate fi instalat pe calculatoare, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum arata totul. Vorbim despre o noua tema pe care Windows 10 urmeaza sa o aiba disponibila incepand cu urmatoarea actualizare majora pe care compania Microsoft intentioneaza sa o lanseze, cel mai probabil undeva prin primavara anului viitor, poate chiar in aprilie.

Windows 10. In momentul de fata exista o tema “alba” pentru sistemul de operare, iar pentru ca viitoarea tema “light”, pregatita de Microsoft, sa fie implementata corect, se pare ca intreaga interfata va avea culori de fundal/complementare albe. Vorbim despre o schimbare foarte mare pe care Windows 10 o va activa pentru utilizatori in momentul in care acestia vor aplica noua tema “light”, ea fiind contrara dorintelor oamenilor, care asteapta un dark mode de la producator.

Windows 10. Noua Interfata Prezentata de Microsoft

windows 10 tema 2

Windows 10. Un nou wallpaper urmeaza sa fie activat pentru sistemul de operare pentru a potenta tema “light” care poate fi activata pe calculatoare, ideea in sine fiind una extrem de buna pentru clienti. AVand in vedere ca lansarea noii teme pentru Windows 10 este deocamdata foarte departe, deocamdata ea este testata in versiuena beta 19H1 a sistemului de operare, deci in momentul de fata doar utilizatorii inscrisi in programul beta al Microsoft o pot folosi.

windows 10 tema 1

Windows 10. Separat de aceasta noua tema “light”, sistemul de operare urmeaza sa aduca imbunatatiri pentru noul snipping tool, imbunatatiri pentru aplicatia care permite folosirea de imprimante, dar si o actualizare care impiedica repornirile aleatorii ale calculatoarelor. Din pacate, deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata si o tema intunecata pentru calculatoare, pricnipala dorinta a clientilor care folosesc sistemul de operare, insa cel mai probabil candva prin 2019 vom avea disponibila si aceasta actualizare mult asteptata.