Samsung GALAXY S10. OFICIAL, GATA de LANSARE

Samsung GALAXY S10. Certificarea oficiala pentru lansare a fost facuta de catre compania coreeana, iata ce tara l-a ocnfirmat pentru vanzare deja.

Samsung GALAXY S10 certificat

Samsung GALAXY S10. Noul telefon al companiei Samsung a fost certificat deja pentru vanzare intr-o tara Europeana, iar asta in conditiile in care nimeni nu se astepta sa-l vada atat de repede pe piata. Mai exact, Samsung GALAXY S10 a fost inregistrat la autoritatile din Rusia pentru vanzare pe pietele locale, 3 modele din serie aparand intr-un document oficial care confirma faptul ca ele vor ajunge in magazinele de acolo undeva in cursul urmatoarelor luni.

Samsung GALAXY S10. Vorbim despre modelele SM-G975F, SM-G975X si DS SM-G975F care sunt corespondente modelelor cu ecrane de 5.8 inch, 6.4 inch, si a celui dual-SIM, care nu se stie deocamdata ce diagonala va avea. Chiar daca ni s-a spus pana acum ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat in 4 versiuni, una Lite, una standard, una Plus, si una Plus cu 5G, iata ca in Rusia au fost certificate doar doua dintre modelele pregatite pentru a fi prezentate.

Samsung GALAXY S10. Certificarea oficiala confirma zvonurile

Samsung GALAXY S10 certificat 1

Samsung GALAXY S10. Toate telefoanele care sunt vandute intr-o tara, sa regiune, trebuie sa fie inregistrate la autoritatile care verifica daca ele sunt suficient de sigure pentru a putea fi puse in vanzare pentru cetateni. Samsung isi inregistreaza de obicei telefoanele la diverse autoritati cu doua luni inainte de a le pune in vanzare, insa certificarea aceasta pentru Samsung GALAXY S10 vine cu mult timp inainte ca seria sa fie efectiv pusa spre distributie.

Samsung GALAXY S10. Mobile World Congress 2019 este evenimentul in cadrul caruia era in mod normal asteptata lansarea noii serii de telefoane, insa exista posibilitatea ca zvonurile privind lansarea din ianuarie sa se adevereasca. Nu ar fi neobisnuit ca acest lucru sa se intample, si ca Samsung GALAXY S10 sa ajunga pe piata mult mai devreme decat isi imaginau multi, iar asta ar ajuta compania sa-si mai salveze scaderea in vanzari inregistrata in ultimele luni.