Samsung GALAXY S10. UNBOXING pentru Prima CLONA

Samsung GALAXY S10. Prima clona a viitorului telefon al Sasmung este prezentata intr-un prim unboxing video, iata cum arata si ce dezvaluie pentru fani.

Samsung GALAXY S10 clona

Samsung GALAXY S10. Telefonul coreenilor este inca departe de a fi lansat, insa in China a aparut un unboxing video pentru prima clona care a fost creata de catre cei care sunt dispusi sa vanda cam orice. In clipul video de mai jos puteti vedea acest unboxing, insa din pacate clona pentru Samsung GALAXY S10 nu arata absolut deloc similar cu ceea ce urmeaza sa fie lansat pe piata de catre compania coreeana undeva prin luna martie a anului 2019.

Samsung GALAXY S10. Clona din China are o camera tripla care este pozitionata corect in carcasa, insa ecranul are margini cu mult mai mari fata de cele care vor exista pentru telefonul real al coreenilor. Desigur ca acest lucru este de asteptat din moment ce Samsung GALAXY S10 va avea un ecran special integrat de catre Samsung, iar clonatorii nu pot folosi ecrane de calitate la fel de buna pentru ca ele costa mult, si implicit produsele lor ar fi prea scumpe.

Samsung GALAXY S10. UNBOXING pentru Prima CLONA

Samsung GALAXY S10. Este surprinzator sa vedem ca o clona pentru viitorul telefon a fost lansata cu atat de mult timp inainte ca telefonul sa fie prezentat, insa pe de alta parte este oarecum de asteptat sa existe interes pentru asa ceva. Samsung GALAXY S10 este asteptat de catre foarte multi fani in momentul de fata, asa ca in China exista interes mare pentru a clona telefonul cat se poate de repede, si a le oferi oamenilor ceea ce cauta, inaintea lansarii.

Samsung GALAXY S10. In baza a ceea ce stim acum, trie modele ale seriei vor fi lansate la nivel global, iar Mobile World Congress 2019 este evenimentul in cadrul caruia ele urmeaza sa fie lansate in mod oficial. Punerea in vanzare urmeaza sa aiba loc undeva prin cursul lunii martie a anului 2019, Samsung GALAXY S10 urmand a fi vandut la preturi ceva mai mari decat seria actuala, poate chiar si cu 100 de dolari, sau euro, mai mar, in baza noutatilor.