Samsung GALAXY S10. PRIMUL PROTOTIP in FOTO + VIDEO

Samsung GALAXY S10. Primul prototip apare in imagini si video astazi pentru a ne arata ce surprize pregateste Samsung pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10 prototip

Samsung GALAXY S10. Prima imagine si primul clip video cu un prototip al telefonului care este in momentul de fata in plin proces de vanzare a aparut pe internet si ne arata cam ce pregateste compania coreeana pentru lansare pe pietele globale in urmatoarele luni. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un prototip al Samsung GALAXY S10 care eare conectivitate 5G integrata, insa design-ul nu ar trebui sa fie cel final, ci doar unul care sa nu dezvaluie versiunea finala.

Samsung GALAXY S10. La o prima vedere, telefonul seamana foarte bune cu un Samsung GALAXY S9, insa nu trebuie sa va lasati pacaliti, pentru ca toti producatorii obisnuiesc sa ascunda design-ul telefoanelor care sunt testate ca prototipuri. E foarte posibil ca acest prototip al Samsung GALAXY S10 sa aiba doar componentele interne care vor fi integrate in viitorul smartphone, fara ca design-ul exterior sa fie chiar cel final, care va fi folosit cand va fi pus in vanzare.

Samsung GALAXY S10. PRIMUL PROTOTIP in FOTO + VIDEO

Samsung GALAXY S10 prototip foto

Samsung GALAXY S10. Telefonul a fost folosit la un eveniment care a marcat lansarea unei retele 5G din Coreea de Sud folosind echipamentele celor de la Samsung, asa ca lucrurile sunt cat se poate de clare cu privire la telefon. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat intr-o versiune 5G pe pietele globale, insa aceasta va fi vanduta doar in Coreea de Sud, si va avea un ecran cu diagonala de 6.77 inch, ceea ce acest dispozitiv in mod clar nu are.

Samsung GALAXY S10. Chiar si asa, e interesant ca avem o prima dovada publica a faptului ca telefonul va fi compatibil cu retelele 5G, deoarece pentru seria Samsung GALAXY S9 nu va fi implementat in mod sigur asemenea suport. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre Samsung, insa vanzarile vor incepe abia undeva pe la jumatatea lunii martie, la preturi destul de piperate.

9 COMENTARII

  1. Sa fim seriosi, implementarea 5g costă enorm, si e totusi greoaie, ganditi-va – daca la 2,3,4g era o antenă sau un turn la in cartier, pt 5g ba trebuii pe o stradă mica o antenă sau două, este o tehnologie diferită , si oricum or sa fie abonamente piperate pt un om de rand la inceput…