Google Duo. Anunt SURPRIZA pentru Utilizatori

Google Duo. Un anunt surpriza a fost facut de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce noutate importanta este oferita pe telefoane.

Google Duo video

Google Duo. Aplicatia de apeluri video lansata de catre compania Google cu mai bine de un an de zile in urma are astazi parte de un anunt surpriza pentru utilizatorii care o folosesc in lumea intreaga. Google Duo a fost lansata ca o solutie de apeluri video proprietara a companiei americane, pentru ca nu prea avea asa ceva disponibil, iar in versiunea 44 lansata astazi, ea aduce o schimbare importanta pentru sistemul de mesagerie oferit pentru utilizatori.

Google Duo. Incepand cu versiunea 44 este simplificata foarte mult procedura de a trimite mesaje video catre alti utilizatori, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare facuta de catre companie pentru schimbare. Multumita acestei schimbari, cei care folosesc Google Duo in momentul de fata vor avea posibilitatea de a face o glisare in partea de jos a ecranului pentru a inregistra rapid un mesaj video care este trimis mai apoi catre un alt contact.

Google Duo. Anunt SURPRIZA pentru Utilizatori

Google Duo. Functia de trimitere de mesaje audio si video prin aplicatie nu este noua, ea exista de ceva timp, aplicatia spunandu-le utilizatorilor sa inregistreze un mesaj daca suna pe cineva, si nu le raspunde dupa 60 de secunde. Desigur ca si inregistrarile sunt limitate la doar 30 de secunde in Google Duo, astfel ca nu puteti vorbi pana va plictisiti in aceste mesaje audio/video, functionalitatea in sine fiind foarte similara cu cea a altor aplicatii de mesagerie.

Google Duo. In momentul in care aplicatia este redeschisa dupa aceasta actualizare, utilizatorilor li se va recomanda sa foloseasca noua metoda mai simpla de a trimite mesaje audio/video catre oricine. Actualizarea pentru aplicatia Google Duo este disponibila in momentul de fata pentru toate sistemele de operare in care ea este oferita, astfel ca este nevoie sa le instalati pentru a va bucura de aceasta functionalitate imbunatatita.