Fortnite. Sezonul 7 LANSAT cu Mos Craciun si MULTE SURPRIZE

Fortnite. Sezonul 7 al jocului a fost lansat astazi pentru jucatorii din intreaga lume, el aducandu-l pe Mos Craciun, impreuna cu multe alte noutati.

Fortnite sezonul 7

Fortnite. Respectand promisiunile facute in cursul zilelor trecute, Epic Games a lansat astazi sezonul 7 al jocului, impreuna cu foarte multe surprize pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar mai jos le puteti vedea. Dupa cum au spus si unele zvonuri anterioare, Fortnite are in sfarsit avioane, o tiroliana, zapada, o insula de gheata, si foarte multe noutati care au fost pregatite cu foarte mare grija de catre Epic Games pentru Craciunul din acest an.

Fortnite. Frosty Flights este o noua locatie pe care jucatorii o pot explora incepand de astazi, iar cei care vor si mai multa aventura pot incerca sa zboare cu avioanele care au fost introduse, ele reducand serios perioada de timp necesara pentru a ajunge in diverse locatii. A inceput deja sa ninga inca de zilele trecute in Fortnite, iar acum toti cei care au asteptat cu nerabdare lansarea sezonului 7, se pot bucura inclusiv de celelalte noutati importante care sunt disponibile.

Fortnite. Sezonul 7 LANSAT cu Mos Craciun si MULTE SURPRIZE

Fortnite. Pentru sezonul 7 a fost lansat inclusiv un nou Battle Pass care le aduce tuturor jucatorilor o gama variata de recompense, printre ele numarandu-se o varietate de skin-uri tematice pentru iarna. Personalizarea vehiculelor din Fortnite este deasemenea oferita incepand cu sezonul 7 al jocului, iar desigur ca de azi este oferit si noul Creative Mode, jucatorii putandu-si crea propria lume virtuala in care sa desfasoare toate bataliile cu ceilalti jucatori.

Fortnite. Sezonul 7 este oferit in momentul de fata printr-o actualizare a aplicatiei pentru iPhone, ea fiind lansata in App Store chiar in cursul acestei zile, asa ca oricine o face se va putea bucura de toate noutatile. Daca folositi Fortnite pe Android in versiune beta, atunci ar trebui sa va bucurati deasemenea pentru o actualizare lansata pentru acea aplicatie, deci veti putea sa incercati deasemenea toate noutatile pe care Epic Game sle-a pregatit in ultimele luni.