Google Duo Update aduce MULTE Noutati

Google Duo a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania Google cu foarte multe noutati pregatite pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google Duo Update Noutati

Google Duo este celebra aplicatie pentru apeluri video lansata de catre compania Google ca un raspuns pentru platforma FaceTime, ea fiind actualizata astazi cu o serie de schimbari foarte interesante. Mai exact, incepand de astazi Google Duo este compatibila inclusiv cu tabletele iPad ale celor de la Apple, ele putand face apeluri video cu tabletele Android.

Google Duo are aceasta schimbare implementata in versiunea 39 pentru toata lumea, interfata fiind simplificata pentru a permite o efectuare mult mai rapida a apelurilor video. Cei de la Google sustin ca platforma Google Duo permite efectuarea de apeluri video la cea mai inalta calitate posibila, insa pana acum nimeni nu a facut o comparatie de acest gen cu FaceTime.

Google Duo Update aduce MULTE Noutati

Google Duo a fost lansata de ceva vreme de catre compania Google pentru utilizatori, iar pana acum aplicatia a inregistrat un numar insemnat de descarcari, insa e departe de a fi folosita la fel de mult ca FaceTime. Desigur ca acest lucru e perfect normal din moment ce nu e integrata nativ in Android, asa cum se intampla cu FaceTime, dar Google nu ofera prea multe date.

“Pick a contact and jump right in, with a simple interface that makes video calling as easy as one tap. Experience more reliable video calls with excellent video quality whether you’re on Wi-Fi or on-the-go. Duo works across both operating systems on smartphones and tablets, so you can call and hangout with friends and family using just one app.”

Google Duo este disponibila pentru descarcare gratuita atat din App Store, cat si din Google Play, aplicatia fiind compatibila cu toate terminalele ce ruleaza cea mai recenta versiune a sistemelor de operare iOS si Android.