Google Maps. Actualizare cu Schimbari pe Telefoane

Google Maps. O actualizare foarte importanta cu schimbari pentru telefoane a fost facuta de catre compania Google, iata ce ofera pentru utilizatorii sai.

Google Maps cautari

Google Maps. O noua actualizare a fost lansata pentru platforma de harti online a companiei Google, insa nu vorbim despre una disponibila in magazinele de aplicatii, ci despre una facuta direct din serverele sale. Schimbarea nu este una majora pentru Google Maps, iar asta pentru ca vorbim doar despre o modificare pentru interfata care este vizibila in momentul in care efectuam cautari in cadrul aplicatiilor mobile, ea avand acum un nou design material.

Google Maps. Schimbarile pentru interfata sunt disponibile in momentul de fata doar pentru unii dintre utilizatorii care folosesc platforma de harti online in momentul de fata, deci nu toata lumea se poate bucura de ea. Asta inseamna ca deocamdata schimbarea de interfata doar este testata pentru Google Maps in vederea oferirii pentru lumea intreaga, asa ca indiferent daca o aveti disponibila, sau nu, va puteti astepta oricand ca ea sa dispara din telefoanele voastre.

Google Maps are o noua interfata de cautare bazata pe design material

Google Maps cautari design material

Google Maps. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata toata aceasta schimbare, ea aducand pentru utilizatori o interfata mult mai “curata” in care pot vedea toate informatiile de care au nevoie pentru a ajunge oriunde vor. Chiar daca din punct de vedere al functionalitatii, aceasta imbunatatire pentru Google Maps nu aduce nimic substantial, ea aduce totusi o schimbare vizuala care face mai buna experienta de utilizare a platformei in momentul de fata.

Google Maps. Implementarea design-ului material pentru interfata de cautare din cadrul aplicatiei vine dupa ce aceeasi schimbare a fost implementata si pentru alte sectiuni din cadrul aplicatiei pentru harti online. Acestea fiind spuse, mai multe imbunatatiri vor fi disponibile pentru Google Maps in viitor, cei de la Google avand cateva surprize in proces de dezvoltare, insa e greu de spus cat de curand vor fi ele disponibile pentru toata lumea.