Samsung GALAXY S10. Cea mai CLARA IMAGINE cu Telefonul

Samsung GALAXY S10. Cea mai clara imagine de pana acum ne arata o unitate reala a telefonului, si design-ul final asteptat de catre toti fanii.

Samsung GALAXY S10 clar

Samsung GALAXY S10. Cea mai clara imagine cu telefonul care vine in versiunea Plus a fost publicata astazi pe internet, ea prezentandu-ne in detaliu tot ceea ce tine de design-ul partii frontale a telefonului. Am mai vazut imagini cu unitati reale ale Samsung GALAXY S10 pana acum, chiar si cu versiunea Plus, insa aceasta de acum are rezolutia cea mai buna, si este cea mai clara, cu o unitate reala, asa ca uitati-va bine la ea, pentru ca asa vor arata telefoanele.

Samsung GALAXY S10. V-am spus si in articolul in care va prezentam comparatia cu iPhone XS ca imi place noul design pe care Samsung l-a creat pentru telefoanele sale, si cred ca este oarecum superior celui facut pentru telefoanele iPhone de acum. Decupajul a fost inlocuit de o perforatie in ecranul Samsung GALAXY S10, iar dupa cum puteti vedea si in unitatea reala din imaginea de mai jos, telefonul arata usor ciudat, dar oricum, mult mai bine decat ceea ce ofera Apple.

Samsung GALAXY S10 apare in cea mai clara imagine de pana acum

Samsung GALAXY S10 clar imagine

Samsung GALAXY S10. Marginile ecranului sunt deasemenea foarte subtiri, iar asta pentru ca vorbim si despre un ecran curbat spre exteriorul carcasei, acest lucru facilitand subtierea acelor margini negre care nu sunt pe placul vreunui clienti. Aceste margini ale ecranului Samsung GALAXY S10 raman chiar mai subtiri decat cele ale iPhone XS, iar asta in ciuda faptului ca ambele au ecrane OLED, Samsung reusind sa ofere ceva superior pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Pana in momentul de fata cam toate noutatile pregatite pentru aceasta serie de telefoane au fost dezvaluite intr-o masura, sau alta, cu mai bine de o luna inainte de prezentarea lor oficiala. E greu de spus ce surprize mai pot fi prezentate pentru Samsung GALAXY S10 astfel incat telefoanele sa mai uimeasca in vreun fel, sau altul, insa probabil coreenii mai au cate ceva neanuntat pregatit pentru a arata ceva nou in conferinta lor.

Samsung GALAXY S10. Toate cele trei telefoane din serie vor fi prezentate in data de 20 februarie, deci peste mai putin de o luna, lansarea urmand a avea loc, cel mai probabil, pe 8 martie.