iPhone X este vandut de Apple la Pret de iPhone XR

iPhone X este vandut de catre compania Apple, incepand de astazi, la pretul perceput pentru telefoanele iPhone XR, iata planul americanilor.

iphone x pret xr

Apple a decis ca e nevoie sa creasca vanzarile, asa ca a decis sa puna iPhone X in vanzare pentru clienti la preturi foarte apropiate de cele percepute pentru iPhone XR. In SUA compania Apple vinde telefoane iPhone X reconditionate la pretul de 769 dolari, fara TVA, cu doar 20 de dolari peste pretul la care sunt vandute telefoanele iPhone XR in SUA.

Diferentele dintre cele doua telefoane sunt destul de mari, unul avand ecran mai mare, desi e LCD, dar si procesor mai bun, celalalt avand ecran mai mic, OLED, dar si performante putin mai slabe. O foarte mare diferenta este ca unul e nou, iPhone XR, si altul e reconditionat, iPhone X, insa chiar si asa, Apple va inregistra vanzari bune cu modelele.

iPhone X este readus in vanzare de catre compania Apple la foarte putin timp dupa ce iPhone SE a fost readus in distributie de catre americani, dar strategia de a creste vanzarile e destul de clara. In Romania compania Apple nu vinde telefoane reconditionate, insa in aceasta pagina puteti gasi toate telefoanele iPhone care beneficiaza de reduceri.

iPhone X reconditionat