Redsn0w 0.9 final aduce tethering si suport pentru iPod Touch 3G

Dupa ce in urma cu 10 zile, Dev Team a lansat varianta beta a redsn0w 0.9 pentru iPhone/iPod Touch, astazi MuscleNerd a anuntat pe Twitter ca in urma rezolvarii bugurilor au lansat astazi versiunea finala a programului de jailbreak compatibil cu sistemele de operare Windows/Mac.

Iata ce aducea redsn0w 0.9 in varianta beta :

  • Jailbreak firmware 3,1.2;
  • Customizing the bootlog, and the recovery logo: Given the problems caused by LogoMe, application, available on Cydia that allows you to change the logos boot / recovery after following the Jailbreak, the Dev-Team has thought well to implement this function in the new update Redsn0w.
  • Ability to set the “verbose mode”;

Si acum in varianta finala redsn0w aduce 2 bunatati, prima dintre ele este  tethering hack, practic acum tot ce trebuie sa faceti este sa jailbreak-uiti telefonul cu redsn0w si nu mai trebuie instalat nici un patch din Cydia, pur si simplu faceti un custom bundle cu setarile pentru tethering si gata. Partea buna este ca nu trebuie sa faceti un restore pentru a beneficia de aceasta facilitate, tot ce trebuie sa facei este sa repetati procesul de jailbreak folosind redsn0w 0.9.

Si pe langa rezolvarea problemei cu tethering, acum redsn0w 0.9 este compatibil si cu iPod Touch 3G insa doar pentru tethered jailbreak, nu exista inca o solutie pentru jailbreak complet, cand va aparea va voi anunta.

Puteti downloada redsn0w de aici  : Windows, Mac.

Tutoriale despre jailbreak folosind redsn0w si cum sa va activati tethering-ul dupa jailbreak vor veni pe site ceva mai tarziu.

Deocamdata redsn0w nu functioneaza, dupa jailbreak telefonul refuza sa booteze.

Atentie mare cu el, eu am refacut jailbreak-ul cu redsn0w desi il aveam facut cu blackra1n de mult si deocamdata nu-mi mai merge WiFi-ul, asa ca atentie mare cu redsn0w.

LE : dupa un reset network settings si-a revenit.