Android 9. ONE UI vs EMUI 9, Comparatie VIDEO

Android 9. O comparatie video intre ONE UI si EMUI 9 arata diferentele care exista intre interfetele pentru cele doua sisteme de operare create de Samsung si Huawei.

Android 9 ONE UI EMUI 9

Android 9. Noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de catre compania Google a adus o serie de schimbari foarte interesante pentru utilizatorii de telefoane mobile, insa producatorii si-au pus deasemenea “amprenta” asupra actualizarii. Cei de la Samsung au creat ONE UI pentru Android 9, o interfata cu foarte mult modificata in comparatie cu cea anterioara, iar Huawei nu s-a lasat mai prejos cu EMUI 9 pentru modelele sale de telefoane mobile.

Android 9. Puteti vedea in clipul video de mai jos comparatia pentru cele doua interfete create pentru sistemul de operare, si puteti vedea cat de similare sunt, iar asta pentru ca impart aceeasi “baza”. Desi Samsung a implementat cu One UI un dark mode pentru clienti, in EMUI 9 fusese oferit cu mult inainte pentru Android 9, astfel ca doar clientii celor de la Samsung au avut de asteptat mai mult pentru aceasta schimbare, importanta pentru destul de multe persoane.

Android 9 are ONE UI si EMUI 9 comparate pe telefoane

Android 9. Atat Samsung, cat si compania Huawei, au incercat sa imbunatateasca functiile de baza oferite de catre sistemul de operare al celor de la Google, iar per total, schimbarile sunt benefice pentru toti utilizatorii. Desigur ca imbunatatiri pot fi facute oriunde, si nu toata lumea este pe deplin multumita de ceea ce ofera ONE UI sau EMUI 9, insa Android 9 este atat de versatil incat producatorii mai pot face modificari pentru a le oferi clientilor exact ce vor.

Android 9. Desi imbunatatirile pentru sistemul de operare al Google sunt benefice pentru utilizatori, marea problema este ca producatorii intarzie foarte mult de fiecare data cand trebuie sa pregateasca actualizarile. Spre deosebire de compania Apple, Samsung si Huawei au reusit totusi sa le ofere clientilor proprii cate un dark mode pentru Android 9, iar utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch raman doar cu speranta ca Apple va face asemenea modificari la un moment dat.