Samsung GALAXY S10 LIVE VIDEO STREAM Unpacked 2019

Samsung GALAXY S10 live video stream Unpacked 2019 este programat sa inceapa in aceasta seara din San Francisco, iar asa il poti urmari de oriunde din lume.

Samsung GALAXY S10 LIVE VIDEO STREAM Unpacked 2019

Samsung GALAXY S10 live video stream de la evenimentul Unpacked 2019 este disponibil pentru milioanele de fani Samsung din intreaga lume, care inca n-au avut ocazia de a afla care sunt noutatile majore pregatite de catre coreeni. Inainte ca acest live video stream pentru prezentarea Samsung GALAXY S10 de la Unpacked 2019 sa inceapa au fost publicate foarte multe informatii cu privire la toate cele trei noi modele de telefoane, inclusiv preturile, si cadourile la precomanda.

Samsung GALAXY S10 live video stream pregatit de catre Samsung pentru Unpacked 2019 urmeaza sa fie transmis in direct in intreaga lume atat de pe canalul YouTube al companiei, cat si din alte medii. Oficial, deocamdata evenimentul Unpacked 2019 este promovat ca fiind disponibil pentru live video stream pentru prezentarea Samsung GALAXY S10 doar prin intermediul website-ului companiei, dar desigur ca nu va fi limitata doar acolo vizualizarea.

Samsung GALAXY S10 live video stream de la Unpacked 2019

Acest live video stream pentru Samsung GALAXY S10 ni-l va aduce in evenimentul Unpacked 2019 pe binecunoscutul presedinte al diviziei mobile, DJ Koh, care va incerca intr-o engleza stalcita sa prezinte noutatile telefoanelor. Din pacate, prima parte a Samsung GALAXY S10 live video stream de la Unpacked 2019 va fi destul de greu de urmarit, dar de indata ce adevaratii vorbitori de limba engleza vor aparea, lucrurile vor deveni mult mai clare.

Samsung GALAXY S10 live video stream ne va aduce toate noutatile telefonului, mai putin informatii foarte clare despre preturi si cadourile pentru precomanda, care depind de fiecare tara in parte. Separat de asta Unpacked 2019 va contine in cadrul live video stream Samsung GALAXY S10 si cateva atacuri impotriva celor de la Apple, Huawei, Xiaomi, si nu numai, asa ca s-ar putea sa fie destul de distractiva urmarirea sa, cel putin din unele puncte de vedere.

Samsung GALAXY S10 live video stream incepe la ora 21:00 in direct de la evenimentul Unpacked din San Francisco, si sper ca unele surprize sa mai fi fost ascunse, pentru ca altfel evenimentul va fi cam banal.