Android 9 a fost LANSAT pe Samsung GALAXY S8

Android 9 a fost lansat pentru telefoanele Samsung GALAXY S8 si S8 Plus astazi, utilizatorii avand posibilitatea de a face instalarea chiar in acest moment.

Android 9 GALAXY S8

Android 9 a fost lansat pe Samsung GALAXY S8 si Samsung GALAXY S8 Plus astazi, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata chiar in aceste momente de catre unii dintre clientii companiei coreene. La aproape doua luni din momentul in care Android 9 a fost oferit pentru Samsung GALAXY S9, iata ca a venit randul si celor care au telefoane Samsung GALAXY S8 sa se bucure de aceasta actualizare, ea aducand foarte multe noutati pentru utilizatori.

Android 9 a avut prima versiune beta pentru Samsung GALAXY S8 lansata cu destul de mult timp in urma, insa iata ca intr-un final s-a ajuns la versiunea finala care sa fie oferita pentru clientii din lumea intreaga, dar treptat. Deocamdata utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S8 din Germania pot instala Android 9 in propriile telefoane, insa de acolo build-urile vor fi cu siguranta oferite si pentru alte tari, mult mai repede decat se asteapta multa lume.

Android 9 a fost lansat oficial pentru telefoanele Samsung GALAXY S8

Android 9 samsung GALAXY S8

Android 9 a fost distribuit intai in Germania si cand a venit randul telefoanelor din seria Samsung GALAXY NOTE 8 sa fie actualizate, asa ca nu e surprinzator sa vedem ca si in cazul Samsung GALAXY S8 se intampla acelasi lucru. O foarte mare parte dintre noutatile din Android 9 pentru telefoanele mai noi sunt oferite si pentru Samsung GALAXY S8, inclusiv One UI, care reprezinta cea mai mare schimbare de interfata oferita in ultimii ani de catre compania coreeana.

Android 9 incepe sa fie distribuit din Germania pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S8, insa nu se stie deocamdata cam cat ar putea dura pana cand va fi oferit inclusiv in Romania. E foarte posibil ca utilizatorii Samsung GALAXY S8 din tara noastra sa aiba de asteptat chiar si o saptamana, sau poate chiar mai mult, pentru ca Android 9 este distribuit cu greu de catre compania Samsung in diverse tari unde are clienti cu telefoane care asteapta actualizarea.

2 COMENTARII